sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pakkaskuvia ja pikatreenit

Käytiin tänään pikaiseen tekemässä Sodan kanssa kepit, A ja keinu. Lähinnä sellainen mielenrauhatsekkaus ennen kisoja.

Kepeille mentiin suoraan ja suljetusta kulmasta. Halusin jättää tällä kertaa virheet varmasti väliin, eli ei tehty avokulmaa. Toivotaan ettei se tule myöskään kisoissa ongelmaksi ja kisojen jälkeen voidaan sitten korjailla rauhassa, jos pakkasetkin vaikka helpottais.

A mentiin vain kerran, se oli niin hieno etten nähnyt syytä hinkata :) Keinulla Soda kävi kahdesti, kun ekalla kerralla jäi himmailemaan alastuloa, tokalla otti napakasti.

Sitten käytiin metsässä pikaisella umpihankilenkillä!

"Potki sitä lunta!!!!"

"POTKI!!"

"Toi tyyppi huutaa. Se ei oo kivaa."Päivitin muuten tuohon sivupalkkiin vähän kisoja alkuvuoteen/keväälle, mitä olen Sodalle katsellut. Ei siis varmastikaan noihin kaikkiin olla menossa, mutta johonkin ainakin.

Nevaa yritän pitää kisoissa mukana harjoittelemassa kisapaikoilla olemista ja pääkopan hallintaa. Sen kanssa ei ole nimittäin mitään asiaa kisoihin, ennen kuin se osaa myös käyttäytyä ja pitää vireen alhaalla.

Tänään tehtiin vielä kaikkien kolmen kanssa kotona pakkaspäivän puuhia :)

Ensin pientä lämmittelyjumppaa. Etupää ja takapää vuorotellen korokkeella ja sillein ympäri pyörimistä, ristijalkojen nostoja ja tönimisiä. Sitten dobo-pallolla istu-maahan-seiso -asentovaihteluita. Vähän myöhemmin harjoiteltiin myös käsikosketusta, joka kyllä Sodalle on jo tuttu juttu käskysanalla "nenä". Hassua miten varsinkin Neva (Linkakin ehkä vähän) katsoi selvästi mallia mitä toisten piti tehdä, ja matki vain perässä! Samalla tavalla se oppi aikanaan kaukokäskyt. Meni Sodan viereen ja teki perässä mitä Sodakin.

Tyypit jonotti sohvalla omaa vuoroaan. Nevakin töröttää tuolla Sodan vieressä, mutta instan kuvaan en saanut mahtumaan kaikkia :) Meitä voi muuten seurata instassa elsakerttu
Nevalle varsinkin tekee tosi hyvää tuo oman vuoron odottamisen harjoittelu päätä kuumentamatta, hyvin jo sujuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti