Soda

Bc u Sanmar Soda
s. 01.07.2008

Kasvattaja: Aija Hurmerinta, Vihti, Kennel Sanmar
Isä: Somollis Pelle "Pelle"
Emä: Cabaroo Pure Wildfire "Papu"
Mitat: 53cm, n. 17kg
Lonkat: C/C, 2/2010 ja 1/2012 (lausunto: "hieman väljät")
Kyynärät: 0/0, 2/2010 ja 1/2012
Silmät: Terveet, 11/2008, 3/2011
Selkä: Terve, 1/2012
Olat: Terveet, 1/2012
Polvet: Terveet, 1/2012
MH: Hyväksytty (ks. sivun loppu)

Sodan motto: Mitä sitten tehtäis?

Sodan TOP 3
1. Agility (ja toko)
2. Pallot (myös koivunlehti käy paremman lelun puutteessa)
3. Vesi (muodossa missä hyvänsä..)

Soda tuli minulle ensimmäiseksi omaksi koiraksi ja monipuoliseksi harrastuskaveriksi. Tarkoitus oli ottaa narttu, mutta jotenkin tässä kuitenkin kävi näin.. Harrastusrintamalla ajatuksena oli lähinnä maastolajit ja ehkä myös toko, ei kuitenkaan agia muuten kuin sunnuntaihupina. Mutta niin, mitäs me nyt sitten harrastetaankaan? Öö.. agilityä, ei juuri muuta. Kisattu ollaan ykkösissä kolmen nollan ja miljoonan hyllyn verran. Kakkosissa käyty pari rataa kokeilemassa ennen eläköitymistä. Tokoa treenaillaan myös inspiraation mukaan, kasassa on 2x VOI1 -tulos. Paimennustakin ollaan muutaman kerran kokeiltu, siitä lisää vanhassa blogissavideolla ja kuvissa.

MH-luonnekuvauksesta.


4 kommenttia:

 1. Soda on ollut jo pitkään ja tulee varmasti aina olemaan omasta mielestäni kaunein bortsu ja yksi kauneimmista koirista ikinä!

  Aivan uskomattoman upea koira.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kelapais tommosen koiran kanssa reenailla. Itse saan bortsun rippilahjaksi. No sit sen kanssa ei tee kaikkia samoja virheitä, mitä näitten ekojen agility- ja tokokoirien kanssa =)Missä ryhmässä reenaatte tällä hetkellä ?

  VastaaPoista
 3. Käydään säännöllisen epäsäännöllisesti keskiviikon myöhemmässä ryhmässä, mut enempi itestään keppejä, kontakteja ja rimasulkeisia sekä sit ACE:lla ratareenit. Mistä otat ja minkä linjasen?

  VastaaPoista