lauantai 16. tammikuuta 2016

ACE:n treenit ja muita kuulumisia

Eilen oli ACE:n treenit.

Tällä kertaa ei tehty rataa vaan ensin Nevalla oli keppien tasokoe, jonka Nevalainen läpäisi kirkkaasti :) Kepit on siis ratavalmiit! Edelleen jatketaan kulmien tekemistä kotona, varsinkin avokulmassa on vielä paaaaljon työstettävää. Kunhan nyt pakkaset ensin vähän leudontuu.

Sitten tehtiin puomia, kun edellisestä puomitreenistä on jo aikaa ja jäin silloin miettimään että mitenhän tätä jatkais. Nyt tiedän!

Tässä vähän puhelimen syövereistä löytyneitä kuvia :)

Soda joulukuussa innokkaana ACE:n treeneissä, lämppälenkillä :)

Tuolla se halli ois, mennäänkö oikotietä?

Pliiiis?!

Käytiin heti tammikuun alussa rokotuksilla Linkan ja Doriksen kanssa. Ricokin oli meidän kans samalla ajalla :)

Neva sai myös postissa kalenterin verran kuvia sukulaisista!

Tuli siellä jotain muutakin ;)

Joulun jälkeen Nevalla ja Doriksella ei oo ihan natsannu. Tässä viimeisimmän matsin jälkeen..

Keittiössä pöydän alla alko joku rähäkkä, jonka seurauksena Neva lens arestiin ku leppäkeihäs. Doris kuitenkin suuttu kaikille koirille niin paljon että rupes sähisemään ja murisemaan heti jos joku koirista tuli edes samaan huoneeseen. Se myös linnottautui saunaan eikä tullut kylppärin puolellekaan, jos ei ovi ollut kiinni tai koirat ulkona.

Välillä Doris kävi hermolomalla mun iskän luona. Sieltä tultuaan hengasi taas saunassa, kunnes vihdoin alkuviikosta uskaltautui muuallekin. Kuitenkin säpsi ja oli varuillaan koirista, ja kohta taas täys matsi päällä Nevan kanssa. Neva lenti taas huitsiin ja Doris linnottautui takaisin saunaan, josta sen illalla kalastin ja vein äidille. Doris on siis nyt pakolaismau.

Nyt viikonlopun Doris on ollut iskän luona ja käytiin Sodan kanssa sitä moikkaamassa. Sodaa Doris varoi ensin, mutta tuli sitten siihen tulokseen että Soda on edelleen ihan kiva kaveri eikä siitä tarvi huolia.

Ilmoitin muuten Sodan ens lauantaille Kuopioon ekoihin kakkosten kisoihin! Nyt ei ole kyllä mitään odotuksia, käydään ihan vaan katsomassa millaisia ne kakkosten radat on :) Kontaktit ja kepit varmaan pisii ainakin, rimoistakaan en oo yhtään varma. Mutta käydäänpä kokeilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti