lauantai 13. lokakuuta 2012

ACE:lla

Käytiin tänään ACE:lla reenaamassa, Tiina ja Tikru oli myös matkassa. Radassa oli esteitä 36, mutta päästiin vaan 18 ensimmäistä. Tehtiin kahdessa erässä, eka kerta meni suurimmaks osaks keppien kanssa ja toka taas kahta putkea ympäri juostessa, mutta taas tiedetään mitä reenata..

Kepeillä oli avoin kulma, joka on Sopalle muutenkin tosi vaikee ja nyt jäin vielä vasempaan reunaan, enkä ollu auttamassa ekaan väliin. Apurimalla maassa saatiin lopulta onnistumaan.

Lopussa taas punasesta putkesta piti jatkaa sinisen putken toiseen päähän, mutta Soppa vaan juos sokkona ympyrää.. Ihmetelkää videolta. Lopulta Harri sai rikottua rutiinin (ei tehnyt mitään erillä tapaa, mutta ohjaajan vaihdos riitti) ja sitten sain myös onnistumaan.

Reenien jälkeen Harri näytti upouutta vesijuoksulaitetta, jonka käyttö alkaa ensviikolla. Sitä Soppa pääsee käyttämään useampaan otteeseen, että saadaan koira kuntoon. Samaan yhteyteen pystyy myös saamaan hieronnan. Pitää vaan kattoo meneekö jo ennen osteopaattia vai vasta sen jälkeen. Soppa on nyt käyny kahesti hierojalla parin viikon välein.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti