keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Bellervoista

Kävin maanantaina hallilla moikkaamassa Bellaa pentutokon merkeissä. Ikää Bellalla on reilu 7,5kk ja ensimmäiset juoksut saattaa kohta tehdä tuloaan, ainakin Sopan mielestä. Kengurugeenit ei ole hävinneet mihinkään ja kyllä se mutkin hyvin muisti. Vuorotellen kerjäs Tiinalta evästä ja multa rapsuja. Kokeiltiin Bellan kanssa ensimmäistä kertaa keppejä peruutussysteemillä ja reippaasti se seurasi namikättä, melkein tuntui kuin ois rytmiäkin löytänyt heti ekalla kerralla, mutta vain melkein. Keinun kohdalla se aavisti että jotain mätää tässä nyt on, mutta nousukontaktille tarjos etuketaroita oikein hienosti :> Bella saattaa kuulema mennä Tuula Suomalaisen agioppiin!
Bellaa naurattaa :>
On se himpun lisää mittaa saanut, ainakaan korvat ei ole enää niin sairaan isot. Ei kuitenkaan ihan yltänyt Linkan 50cm.
Mutta millainen muhkuhäntä sille on kasvanut! Muutenkin tehnyt paljon pohjavillaa talven varalle, tuntui että käsissä oli muutakin kun luuta ja nahkaa.
Punastumaan se on myös ryhtynyt, ei ole ihan niin harmaa enää.
Lauantain kaninäyttely ois varmasti ollut Bellervon mieleen...
Kyllä se vielä osaa ;)
Samalla reissulla Linka sai tehdä muutamat kepit ja Soppa hieman useammat. Harjoteltiin avointa kulmaa ja suljetun kautta takaaleikkauksia, jotka kesti jo paljon paremmin.

Löysin puhelimesta tällaisen videonpätkän. Taustalla soi beach volleyn musiikit...

Sitten vielä jotain puhelimesta löytyneitä kuvia.

Sopan mielestä tää on ehkä parasta syksyssä!
Soppa vs tytöt...
Kerran tokossa oli myös Nikke, vietnamilainen roikkomaha.
Nikke oli mun kaveri.
Bella yrittää mahtua Doriksen boksiin.
Käytiin kesän ainoona aurinkoisena päivänä kisoissa.
On se aika soma :>

Linka ja mini-Linka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti