tiistai 9. lokakuuta 2012

Keppijumppaa

Sopalla on ollut useampana päivänä ohjelmassa keppijumppaa. Välillä on tehty jyrkimpiä mahdollisia kulmia molemmilta puolilta niin, että oon lähettänyt keppien lopetuspäästä alottamaan. Kummasti osaa hakea oikeisiin väleihin, paitsi ei tietenkään kisoissa. Eilen se esitti myös oikein kunnon pelleä ja ihan sama mistä lähetti niin aina alotti jostain puolvälistä.

Tänään käytiin aamusta tekemässä puolikkailla kepeillä pienempiä vinoja kulmia jotka meni kaikki mielettömän hienosti. Jäin itse myös alkuun ja heitin pallon palkaksi, se kun on ruennut nyt hidastelemaan jos en saata loppuun asti tai ole edellä. Lopuks vielä muutamia umpikulmasta niin, että leikkasin takaa kun lähti pujottelemaan. Alkuun ei kestänyt sitä ollenkaan vaan kääntyi heti katsomaan mihin meen, mutta saatiin pari onnistunutta loppuun. Kohta Soppa lähtee hierottavaks, eli pidetään ainakin huominen taukoa kepittelystä ja reeneistä.

Linkakin sai tänään tehdä vähän keppejä. Puolikkaita pujotteli törkeen hienosti, vaikka vähän kädellä autoinkin. Rytmi sillä oli kuitenkin hyvä ja ehkä se menis ilmankin apuja. Tokohyppy oli myös sopivasti siinä keppien vieressä, niin hyppyytin pari kertaa sen kautta kepeille.

Sunnuntaina Linka kävi rallaamassa Jaro-holskun kanssa, saman pennun jota Bellakin kävi kerran retuuttamassa. Jaro varmaan kuvittelee, että meillä asuu pelkkiä hirmuakkoja... Ensin Linka esitti kamalaa natsia ja pentuvihaajaa, mutta kyllä se sitten lämpeni ihan kunnon ralleihin, mitä nyt piti vähän väliä muistuttaa hirmuvallastaan.
Koira vai hevonen?
Doriskin on himpun lenkkeillyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti