lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kuulumisläjäys

Tässä nyt on ollut kaikenlaista agireeniä, tokoreeniä, vetohommia, temppuilua, ulkoilua.. Supistan tähän nyt isoimmat (??) jutut.

Torstaina Linka kävi kokeilemassa rallytokoa ja oli aika tosi pätevä! Meitä on jonkinmoinen porukka harjoittelemassa kevään ja kesän keskenään, syksyllä alkaa sitten viralliset reenit. Useampi koira teki yhtäaikaa hallissa ja silti Linka pystyi keskittymään hienosti :> Vielä ei olla saatu oikeita kylttitelineitä, niin nyt oli laminoituja lappuja joiden pitelijää typy vähän arasteli, mutta ei pahasti. Tehtiin siis lähinnä seuraamiskuvioita makkaran voimin.

Tänään tuli Hermanni pitkästä aikaa hoitoon (=laihdutusleirille), mikä tarkoitti Sopan ja Doriksen evakkoa porukoille. Heepu on ehtinyt saada jo useamman pitkän lenkin eikä koko päivänä muruakaan ruokaa (tarjolla oli, mutta laihduttaja ei suvainnut syödä..).

Aamulla käytiin pikaiseen Sopan kanssa hallilla osallistumassa Match Shown yhteydessä olleeseen aginäytökseen. Tehtiin ihan hauska täyspitkä rata. Sieltä lähdettiin suoraan Sodan ja Heepun kanssa ajelemaan ACE:lle reeneihin. Meidän ryhmässä ei ollutkaan paikalla ketään muita, niin että ehdittiin tehdä kaks rataa. Ensin jokers-rata ja sen jälkeen vielä toisessa päässä hallia ollut kepitön hyppäri.

Ratapiirrokset harittaa vähintään paljon, ensimmäisessä on mm. puomi ehkä puolet liian pitkä..

  

Molemmat radat meni yllättävän hyvin, vaikka molemmissa säätöä olikin. Hitsi kun ois ollut kuvaaja!

Sitten vielä muutama kuva eiliseltä
Linka keilaa



Soppa kuolaa jonkun juoksusen perään, roikkuuroikkuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti