perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kuvapläjäys ja tokoa

Eilen käytiin tokoa reenaamassa Sodan kanssa. Ensin kehäänmeno, se oli ok. Sitten suoraa luoksetuloa/makaamista. Ensimmäisellä Soda nytkähti heti kun käännyin oikein päin, eli ei kutsuttu vaan palasin takaisin. Tokalla kutsu vasta hyvä tovi liikkurin käskyn jälkeen. Sitä ei taidettu ottaa enempää? Seuruuta ihan lyhyt pätkä, se oli hyvä niin ei tehty enempää.

Ruutua läheltä, tai siis oikean paikan hakemista. Ensin kävin taas pomppimassa ruudussa, mutta Soda meni aina yli ja sitten hissuksiin mateli oikealle paikalle, niin vaihdettiin systeemiä. Soda tuli ruudusta aina suoraan narulelupalkalle mun käteen, niin nyt lähetin sen kesken leikin vaan uudestaan ruutuun, meni heti oikeelle paikalle ja takasin palkalle. Eli tuommosta ruutuleikkiä, mitä nopeemmin ruutuun, sitä nopeemmin palkalle. Hyvin tuntu tietävän missä oikea paikka oli!

Loppuun yksi noudon palautus ja kun oli suora, niin ei enempää toistoja. Ja viimesenä hinkattiin kaukojen i-s-i -vaihtoja.. On se vaan vaikeeta! Koko ajan meinas tulla eteen. Ihmeellistä, että ennen ruokaa kyllä onnistuu aina täydellisesti.

Tänään käytiin uudestaan päivällä ottamassa tokoa. Seuraaminen oli aika törkeen hyvä, liikkeestä istumista nopeutettiin ja hinkattiin vielä vähän lisää tuota i-s-i -vaihtoa.. Linkakin pääs mukaan, ja teki seuraamista ja istumassa odottamista sekä vähän m-i -vaihtoa.

Huomenna ois koe, eli Soppa tekee koko illan niitä kaukoja..

Doriskin pääs ulkoilemaan omalle pihalle, näiden jälkeen jokainen tunnistaa Doriksen, vaikka ei koskaan livenä ois nähnytkään!
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti