sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Agimölleissä

Ohjelmassa agimöllit omalla seuralla. Jo möllimöllien rata näytti hieman ykkösten ratoja vaikeammalta muutaman pyörityksensä kanssa, mutta kyllä se vielä helppo oli meidän rataan (kisaavat) verrattuna.. Kaikki kolmosissa kisaavat osallistujat sanoivat, että vaikeampi kun kolmosten radat :D Lohdullista..

Muuten meni yllättävän hyvin, mutta kepeillä Soppa sääti jotain ihan omaa.. Tuli monta kertaa loppupäässä kesken pois ja lopulta korjattiin vaan viimenen väli ja jatkettiin matkaa. Soda kyllä kestää kepeiltä irtoamisen, vaikka irtoais paljon paljon reilumminkin kun nyt. Ihme juttu. Mutta olihan sillä jo hylky alla kun teki yhden isomman kaaren keppien läpi ja okseri oli myös ehtinyt tulla alas. Jos oisin kepeiltä päässyt irtoomaan, oisin ehtiny leikkaamaan seuraavan putken edessä, mutta nyt en ehtinyt.
Heepukin ehti jo laihdutusleiriltä kotiutua, kunhan ei vaan söis takasin sitä minkä täällä ehti pois jumpata...
Illemmalla opiskeltiin Sopan ja Linkan kanssa uutta temppua, valojen sammuttamista. Iskin palan jesaria seinään ja naksuttelin nenäkosketuksista siihen. Sopan kanssa kyllästyin melko äkkiä, se sähelsi vaikka mitä eikä yhtään keskittynyt. Linka taas teki tosi rauhassa ja keskittyneesti ja sain jesarin nostettua katkaisimeen asti. Voimaa vaan ei vielä löydy tarpeeksi, hipaisee vaan nenällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti