torstai 29. maaliskuuta 2012

Persoonallisuushäiriöinen Soppa..

Eilen illalla otettiin vielä vähän keittiönaksuttelua.

Soppa teki etutassuilla seisontaa, ja oikein mallikkaasti tekikin! Palkkasin ihan seinän lähelle maahan, niin että joutui ottamaan kunnollisen asennon, eikä etukeno käynyt. Rupes siirtämään etujalkojaan suoraan, hyvähyvä!

Linka teki ensin kaukojen m-s vaihtoja, tosi hyvällä tekniikalla! Sitten sivulle tuloja käsiavuilla ja askeleen seuraamista vasemmalle viistoon. Linka ei osaa vielä käyttää perää kunnolla, niin helpotin liikkumalla samalla himpun eteen. Viimeisenä vielä noutoa, mikä alkaa myös sujua! Liikkeenä ei vielä olla otettu, ihan vaan käteen tuomista.

Tänään sitten tokoreenit hallilla.

Soppa alotti sivistyneellä kehäänmenolla. Sitten seukassa samaa mitä viimeks tehtiin, eli sitä nojaamiseen/edistämiseen puuttumista täyskäännöksillä. Sillon kun Soppa suostu kunnolla tekemään, oli ihan kiva, mutta suurin osa ajasta meni teatteri-hommissa.. Esitti kovasti hakattua ja lamaantunutta jolla ei ole hajuakaan mistään seuraamisesta. Jee. Sitten pari vauhtiluoksaria juoksemalla ja saatiin koira samalla eloon. Metalli, joka on Sopasta yleensä ihan kiva. Nyt meni taas niin pelleilyks, että.. Lopulta Mira kävi tyrkkäämässä kapulan sille suuhun ja Soppa kuletti sentään ihan reippaasti mistä sai palkan. Viimesenä kaks juoksutusta pallolliseen ruutuun.

Linka toimi häiriökoirana hetken aikaa. Leikitin sitä namin perässä ja palkkasin hännän nosteluista ja heiluttelusta. Sitten sivulle tuloa ja askeleen/kahden seuraamista. Kyllä se oli reipas ja pätevä!

Äsken tultiin kotiin ja tehtiin vielä ihan mielenkiinnosta käytävätokoja.

Soppa teki kaks metallia, molemmat tosi hienoja. Ei tietoakaan pelleilystä ja häntä heiluen hoiti homman. Sitten vielä seuraamista. Tässäkään ei mitään teatterihommia vaan häntä heiluen reipasta seuraamista. Ei ottanut itseensä myöskään täyskäännöksistä vaan korjas seuraamisen kuntoon mistä tehtiin vielä vähän suoraa seuraamista kunnolla ennen palkkaa.

Pitäis myydä koira teatteriin. Tai ehkä sillä on joku tosi voimakas persoonallisuushäiriö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti