keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Linka agitteli!

Maanantainahan Linkakin oli toko-reeneissä mukana, mutta sitä huolestutti hurjasti epäilyttävät herkkuja tarjoilevat ihmiset. Törötti niin kaukana kun hihnaa riitti häntä tiiviisti koipien väliin rullattuna. Tänään oli agissa vähän toinen mieli hännässä..

Käytiin koirien kans hallilla agireeneissä. Puolikkaalla kentällä oli ripoteltu hyppyjä ja putkia, ei mitään varsinaista rataa ja verhon takana oli A ja puomi.

Ensin käytiin Linkan kanssa juoksemassa muutama A ja puomi, joilla se pisteli ihan täpöllä (lihapullan perässä) menemään. Toisella puolen rupes kuitenkin joku terri räksyttämään, mikä sai Linkan vähän huolestumaan. Kykeni se keskittymään vielä pariin toistoon ja sit äkkiä pois ennen kun kyllästyy. Hienosti se osaa ottaa kontaktien alasmenot! Johtuu ehkä siitä, että oon heti tyrkyttämässä evästä naamaan, pitäis kai rueta ottamaan etäisyyttä pikkuhiljaa (myös muilla esteillä).

Soppa sai juosta putkia ja hyppyjä just sen verran, että sai puolet rimoista alas ja hallin laidalla töröttävän Linkan kateelliseks. Sitten taas Linkalle vuoro, ohjelmassa putki-hyppy -rallit. Häntä korkeella heiluen se pinkoi, vaikka heti aidan takana oli useempi koira ja ihminen häiriönä. Ja vielä muutama A ja puomi verhon takaa, taas tosi hienosti!

Treenien lopuks se pääs vielä juoksemaan Uppis-tervun kanssa metsään, mihin jäi sitten viimeisetkin virrat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti