lauantai 14. tammikuuta 2012

Soppa ACE:lla

Oli aika tosi kiva reeni ja meni vähintää yhtä hyvin! Taas näky niin vahvasti, että Soppa vihaa virheitten tekoa, huh sitä ärsytti muutama kohta.

Keinun jälkeisen takaakiertohypyn se yritti väkisin vängätä minikoirana ja sitten ihme kiemurtelulla korjata linjaa ilmassa. Loput kerrat se oikein keskittymällä keskitty siihen ja kyllä Soppaa hävetti, jos rima putos.. Pitää laittaa rämpellyksestäkin video.

Toinen mistä se otti oiretta oli pöytä. Ei olla tehty sitä ikuisuuteen ja Soppa paineistui siitä kun ei tiennyt mitä pitää tehdä. Tarjos etutassuja maahan kontaktina :D Otettiin muutama kerta NAMIPALKALLA (tää on suuri ihme, koskaan ei ole agissa suostunut syömään mitään, nyrpistellyt vain nenäänsä) ja sitten samalla tavalla radalla (ja se söi kesken radan!!). Pitää käydä joku päivä reenaamassa pöytää hallilla.

Ohjeeksi saatiin takaakiertojen reenausta niin, että oppii tekemään himpun väljemmin ja pöydän muistuttelua. Kepeistä kehui vielä jälkikäteen, että on ihan älyttömän nopeat! Kiva juttu, ei olla meinaan tehty asian eteen yhtään mitään (teidän monen peeseen reenaavan juuri sitä). Aika jees, jotain positiivista niissäkin! Eikä muuten sikaillut keppien aloitusta kun ensimmäisen kerran, yksi rähähdys riitti ja teki kunnolla ;)

Ps. Meidän laumalla on ihan oma trimmaaja, joka näpsi ACE:n jälkeen munkin tukan. Kaks viikkoa sitten oli käsittelyssä Soda. Kynittiin tassukarvat ihan lyhyeksi ja siistittiin muutenkin vähän.

3 kommenttia:

  1. Vautsi kuinka hyvän näköistä rataa! Mä olen kyllä ihan kade sun ohjauksesta, kun se on niin vaivattoman näköistä! :)

    VastaaPoista
  2. Vilkases meidän agivideoita parin kuukauden takaa ;) ACE tekee ihmeitä! Saatikka vuos! Saatiin oma reenipaikka muistaakseen huhtikuun 2011 alussa.

    VastaaPoista
  3. Vaikka tää.. http://www.youtube.com/watch?v=Fuk7woH2Otk&feature=plcp&context=C3c8ab7bUDOEgsToPDskL0VgZ2ZGtqCJ_tBztDebDh

    VastaaPoista