tiistai 10. tammikuuta 2012

Oikeet tokoreenit!

Vihdoin ihan oikeet tokoreenit! Ei mentykään rivitokoon, vaan kilpailevien reeneihin, kuten pe. kokeen jälkeen sovittiin. Oli aika jees.

Eka paikkamakuu, jonka Soda oli tositosi nätisti, leuka pysy tiiviisti maassa vaikka oli uus narttu vierustoverina. Ens kerralla parin uroksen väliin, tai ees viereen, niin saadaan vähän lisää haastetta ;)

Tokana metalli. Nyt Soppa nouti sen taas hienosti! Mitä ihmettä? No, joka tapauksessa hetsattiin sitä ja So oli tosi pätevä :>

Sitten seuraamista. Sodahan sivulle tullessa rupeaa heti kyttämään ympäriltä kaikenlaista, agiesteitä, merkkejä jos löytyis ruutu jostain, tai ehkä noutokapula.. Ihan mitä vaan, mihin saa juosta. Liikkeelle lähdössä se rynnii. Ja sitten alkaa se haahuilu... Vaikka välillä se tekee mielettömän hyvin. Palkkasin muutaman kerran sivulla kontaktista, sitten käsky "sivu", ihan lyhyt odotus ja vasta sitten hitaasti liikkeelle ja palkka. Parin toiston jälkeen lisättiin askeleen tai parin päähän käännös oikeaan tai vasempaan ja palkka. Nyt Soppa oikeesti keskitty! Jei :>

Viimesenä ruutu. Kokeen aiheuttaman kiireen takia tehtiin vaan niitä suoria, eikä keskitytty ite paikkaan. Kunhan sain sen menemään läpi ja koitin pysäyttää kohdalle. Nyt ruettiin pitkästä aikaa opiskelemaan oikeeta paikkaa. Ensin hetsattiin ja vein Sodan kans yhdessä narupallon, pannasta pois ja lähetys. Sitten samalla tavalla, mutta Hanna kävikin meidän selän takaa ottamassa pallon pois ja heitti sen palkaksi ruutuun.

Bonusreeninä väliaikakäytöstä. Sopallahan on erittäin paha tapa lähteä heti liikkeiden jälkeen hohhailemaan omiaan, syöksyy A:lle, lähtee haistelemaan, mitä vaan sattuu keksimään. Nyt kun oli monta silmää joka suunnassa, niin oli helppo vahtia, että se pysyy jaloissa vaikka samalla sotasuunnitelmia puitiinkin. Lopulta Soda murjotti mun jaloissa, kun ei saanutkaan pöljäillä omaan tahtiin :D Seuraavana se keksi, että sillonkin saattaa kontaktista saada palkkaa. Ihan jees.

Ja uus opeteltava juttu, "jep". Tällä sanalla ois tarkotus saada koiralta ekstrakontakti. Kokeessa kysytään liikkeiden alussa onko valmis, siihen vastaan jatkossa nyökkäyksen sijaan "jep" ja saan samalla koiran huomion just sopivasti, kun rupeaa tapahtumaan.

Doris on laihduttanut kahdessa viikossa 100g urheiltuaan ahkerasti joululahjahiirensä kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti