tiistai 3. tammikuuta 2012

Juueijuuei..

Näin viime yönä kamalaa unta kokeesta. Kehään meno oli kaoottinen (Soda juos suoraan ympäri hallia ja kävi tekemässä agiesteitä välissä). Alotettiin hyppynoudosta ja sitten tunnari. Soda varasti liikkurin käskystä kapuloille, toi oman ja puotti sen sivulla ennen aikojaan. Sitten se lähti taas juoksemaan hallia ympäri ja teki sinne ympäriinsä ilmaantuneita agiesteitä.. Huusin kurkku suorana sille ja sit tuomarille että me keskeytetään heippa ja lähettii menee :D Soda jäi luonnollisesti kekkaloimaan esteille. Tiinan kanssa katottiin meidän tuloslappua (sitä jossa oli hurjat kaks liikettä) ja Tiina yritti selittää, että ihan hyvinhän se meni, hyppynouto 10 ja tunnari 9. Ei menny läpi :D

No, eilen meni joka tapauksessa rivitoko aika jees. Ruutu ja luoksari vaan vielä vaiheessa.. Nyt ruutua vaan paljon (paljonhan tässä ehtii..) läpijuoksuina, niin jos se lakkais koukkimisen. Äsken ulkona luoksari oli kyllä törkeen hieno, pysähty nii nopee kun liukkaalla pihalla vaan täysiä tulevan koiran on mahollista :> Rivitokossa tehtiin ryhmäliikkeenä mielettömän pitkä seuraaminen, paljonpaljon käännöksiä, pysähdyksiä ja tempon vaihtoja. Huh että Soppa oli hieno!

Kaukot oli tosi kivat, ei peruuttanukaan enää paljoa. Tänään sisällä vielä palkkailin m-s hissivaihdoista ja s-i etujalat paikallaan. Sopasta on varmaan tosi hauskaa kun vaihdan koko ajan systeemiä. Puolustustekosyynä käytän sitä, että aiemmin se tuli metrin eteen joka vaihdolla ja nyt se on hokannut, että se ei oo idea niin uskallan tehdä näin.. Kaks päivää ennen koetta. Öö..? Saa haukkua.

1 kommentti: