keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Menopeliulkoilu ja se voivoi

Soppa pääs äsken testaamaan miten maistuu vetohommat kesätauon jälkeen, minä minisuksilla riippakivenä. Intoa riitti enemmän kun tolkkua ja kuntoa, alku älytöntä vauhtia ja sitten hyyty sopivasti just ennen jyrkkää ylämäkeä.. Mäen jälkeen jakso taas kotiovelle asti porskuttaa. Ehkä se ens kerran hokaa mennä himpun rauhallisemmin? Tehtiin vaan joku 5min lenkki josta melkein puolet alamäkeä. Ajattelin kuluttaa tuota sen fyysistä intoa vähän ennen koetta, tosiaan tänä aamuna lähetin sen ilmon :D Huomenna vois juoksuttaa uusiks jos eivät hiekota ja lumet kestää. Kun sais vielä hankittua oikeet vetovaljaat!

Aamulla olin hurja ja herättiin jopa ajoissa, että ehdittiin käydä hallilla ennen töitä. Huomenna sama ajatus.. Tehtiin vähän seuraamista, ruutua ja luoksaria.

Seuraaminen oli aika onnetonta, osais se miljoona kertaa paremminkin. Kuikuili koko ajan ruutua ja agiesteitä vuorotellen, välillä myös hyppyä. Loppua kohti parani kyllä hurjasti kun tajus, että nyt oikeesti seurataan!

Ruutu meni jopa melko hienosti! Ensin suora läpijuoksu, sitten toinen samanlainen niin, että jäin ite lähelle ruutua ja tavallaan kutsuin Sopan ruutuun. Se uudestaan niin, että olin toisella puolen. Sitten menin kauas Sodan seuraksi ja kaks pysäytyksellä + heittopalkalla. Erikseen otettiin seuraamaan kutsuja pari, niissä ei mitään ongelmaa.

Luoksari meni myös normaalia paremmin. Seisomaan pysähtyi melko hyvin, valuihan se edelleen himpun, mutta ihan vaan himpun! Mutta hehe.. Sitten se maahanmeno :D Se olikin sitä seisomista myös.. Ja jos meni maahan, valui kyllä törkeen hitaasti... No. Tehdään ehkä illalla käytävässä seisomisen, istumisen ja makuun erotteluja.

Huomenna on illalla rivitoko, eli tehdään aamulla vaan pari ruutua, luoksaria ja seuraamisesta vähän kivempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti