torstai 29. joulukuuta 2011

Ehkä sittenkin?

Hmm, tän päivän reenien perusteella tekis taas melkein mieli osallistua.. Siihen voivoi-kokeeseen siis. Laskeskelin, että jos joka toinen päivä on juu ja joka toinen ei, niin silloin juu-päivät sattuis maanantaille (millon lupasin päättää) ja perjantaille (millon ois se koe). Pitäisköhän tätä menetelmää käyttää aina kun arpoo ilmottaako vaiko ei? Hmm.

Ei mentykään rivitokoon, vaan käytiin ennen sitä tekemässä Tiinan ja Jenniinan kanssa reenit yks koira kerrallaan. Tehtiin mahdollisimman kokeen omasesti ja palkat liikkeitten väliin. Soppa osas mennä suht hienosti kehään, epäilen silti mitenhän kauan tuomari katselee jatkuvaa koiralle seuraamisesta muistuttelua..

Ykköseen ei mitenkään yltäis, mutta tulispa kisanomanen reeni ja nähtyä mitä jännää se kokeessa keksii tehdä.

Paikkamakuussa Soda nous ihan lopussa (paineistu ehkä viereisen komentamisesta??), mitä ei oo tehny moneen vuoteen. Tuskin siitä mitään ongelmaa tulee.

Seuraaminen lähti huonosti, Soda tsuumaili vissiin johonkin esteille, mutta toko-maahan palautuksen jälkeen teki tosi pätevästi!

Liikkeestä istuminen oli kans hyvä, tuskin valittamista?

Luoksetulossa sitä valittamista sitten onkin.. Taas valui, valui, valui.. Lyhyemmällä matkalla pysähty kyllä hienosti. Tähän pitää kehittää kans tehoreenisydeemi.

Ruutu meni hyvin. Ensin näytöllä ja toinen pelkkä lähetys. Molemmat palkkasin pysäytyksestä pallolla, eka heitto jäi ruutuun, mutta tokan sain pitkälle taakse mihin halusin.

Hyppynouto mielettömän hyvä!

Metalli kans ihan ok, riiputti oudosti etuhampaissa, mutta nouti kuitenkin.

Tunnaria en ees muista kunnolla, ei siinä ainakaan suurempaa vikaa ollut?

Kaukot muuten ok, mutta eka i-s lähti tulemaan reilusti eteen. Palautin paikalle ja sitten pysyi hienosti, tosin himpun lyhyemmällä matkalla? m-s ei otettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti