perjantai 19. joulukuuta 2014

Tavoitesetti 2015

Jos parina edellisenä vuonna on tavoitteet tulleet myöhässä, niin nyt ne tulee etuajassa! Tämän uskallan tehdä siksi, että tämän vuoden treenit on näillä näkymin treenattu ja virallisia ei takuulla enää tule.

Tässä on viimevuotinen pläjäys.


Tavoitteet 2014
Soda:
Agility: Se kolmas nolla.. Josko vaikka huhtikuussa? :D Treenatakin tietty vois.. Kisattiin huikeat kolme kertaa, hyviä ratoja kyllä, mutta ei nollaa. Uskon että nollan jääminen johtuu siitä, ettei huhtikuussa ollut sopivan lähellä kisoja... Mutta ainakin me treenattiin ahkerasti ja saatiin paljon aikaan, ainakin ohjaajassa!
Toko: Vois koittaa vihdoin korkata EVL, mutta ainakin TK3. Ei paljon tokon puolella inspiraatio kukkinut, ei tehty varmaan mitään huvittelua kummempaa :D
Neva:
Agility: Kisaikä ois lokakuussa täynnä, mutta jos nyt ees vähän treenailtaisiin. Kisaikä tosiaan täyttyi ja vähän treenailtiinkin!
Toko: Treenaus ois jees. Kisauran korkkaus ainakin alokkaassa, ehkä myös avo? Nevan kanssa ei myöskään paljoa tokon puolella tehty, vähän sentään yritettiin. Koekunnosta ei voi kuitenkaan puhua...
Muu: Mukava arkikäytös, monenlaisten koirien kanssa puuhastelua. Paimennusta ois kiva päästä kokeilemaan. Jos pallit ei ihan totta tuu, niin ehkä leikkaus ja samalla terveystutkimukset loppuvuodesta. Lampaita käytiin kesällä vilkaisemassa ja arkikäytöskin alkaa olla aika kiva, vaikka tekemistä vielä riittääkin.
Linka:
Hubailua agin, tokon ja temppujen merkeissä. Möllejä jos innostutaan. Paljon rallausta. Hupia ja rallausta tais olla ihan mukavasti :)


Ja tässä sitten tekemistä seuraavalle vuodelle.. Nämä ei nyt ole kovin kummoiset, kun seuraavaa vuotta on hieman hankala ennustaa, mutta eiköhän me edes jotain aikaan saada! Linka ja Doris jää nyt kokonaan ilman tavoitteita :)

Tavoitteet 2015
Soda:
Agility: Treeniä tasaiseen tahtiin ja toivottavasti myös kisoja. Kakkosiin ois ihan kiva päästä.
Toko: Jos innostutaan niin treenataan! TK3 ois jees ja ehkä jopa EVL korkkaus.
Neva:
Agility: Keskittyminen ja vire kohdilleen. Hommat suunnilleen kisakuntoon.
Toko: Jos intoa riittää niin tehdään niin pitkälle kun päästään :) Kisata ois kiva.
Muu: Arkikäytös kuntoon, mm. toisten koirien kohtaaminen. Leikkauspöytä ja samalla terveystutkimukset. Paimentaakin ois kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti