sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Miljoonakuvapäivitys

Laiskan bloggailun vastapainoksi läjä kuvia viimeiseltä viikolta! Oon ihan tuskastunut tuohon kameraan, kun tarkennus sahaa, sahaa, sahaa... Ja tilanteet menee ohi. Tuntuu että kuvien laatu muutenkin on huonontunut hurjasti varsinkin jos valo on yhtään huonompi, verrattuna siihen mitä kuvat oli kameran ollessa vielä uusi. Sisälläkin sai onnistuneita liikekuvia, mutta ei kyllä enää! Ärrrmurrr, ollappa miljonääri, niin ostaisin täydellisen kameran kaikkine vermeineen. Kamera tuli mulle 11/2011 loppupuolella ja toinen putki muistaakseni heti alkuvuodesta 2012, että jos kuvien laatua haluaa verrata niin blogiteksteistä niiltä ajoilta kyllä löytyy vertailupohjaa.


Ostin Nevalle kesäkuussa ne keltaiset rukka-valjaat, joista postasin kuvan kesäkuussa. Niiden kanssa ei mennyt kuin pari kuukautta, että olivat kirjaimellisesti riekaleina.. Vein ne ehkä kuukausi sitten suutarille, joka korvasi kankaan nahalla ja nyt on hienot!

Koira on aika hieno, mutta niin ne on uudet valjaatkin ;)
Käytiin myös peltoralleilla Bellan kanssa, joka oli pentuna mulla tosiaan silloin 2012 kesäkuun lopusta alkaen pari kuukautta hoidossa kodinetsijänä.

Neva oli ihan superrrrrakastunut!

Vitsi oon äijä!

Pullukatkin pääs vähän rallaamaan :P

Metsässä tuli muuten yks kultanennoutaja melkosta laukkaa meitä kohti ja suoraan Sodan syliin :D Ei kovin monta sekunnin sadasosaa menny kun Soda pyöräytti koiran hangessa ympäri ja päästi pakenemaan omistajiensa helmoihin :P Se oli varmaan vähän puupää ja yritti uudestaan, mutta tajus sentään kääntyä ympäri ennen seuraavaa pyöräytystä..

Kun saivat koiransa kii tajusin vilkasta selän taa. Piiitkä suora metsäpolku, eikä Linkaa näy.. Ajattelin että nytkö se on juossu vanhalle kotiovelle tai vähintään autolle, tuttuun tapaansa, kun kattoo tilanteen vaativan pikaista pakoa. Sieltä se kuitenkin mutkan takaa varovasti lönkötteli esiin kun kutsuin :D
Lumikylpy :)Purkkikin oli paikoillaan :)


2 kommenttia: