keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Vihdoin ruutua

Nyt on vihdoin ja viimein saatu aikaseks alottaa uudestaan ruudun paikan opettaminen. Muutaman kerran oon käyttäny kosketusalustaa, mutta aina heti toiston tai parin jälkeen pois. Alku näyttää ihan hyvältä, Sopalla on joku ajatus touhusta. Ei siis juokse päättömästi läpi. Suurin ongelma ehkä onkin ruudussa haistelu ja tepsuttelu. Menee reippaasti oikealle paikalle ja heti alkaa haistelemaan ja liikkumaan. Jos annan "seis" -käskyn, jää kyllä seisomaan eikä haistele, mutta haluaisin sen pysähtyvän sinne kauniisti ilman sitä käskyä.

Seukkaa törppöhäiriöillä on tehty myös sekä ennen että jälkeen ruudun, kyllähän se meinaa rueta ruutua kyttäämään, mutta lopettaa heti kun tajuaa mitä ollaan tekemässä. Menispä vaan kokeissakin niin... Typerää hukata ok kivan seuraamisen pisteet ruutuun haahuilun takia.

Tänään tehtiin myös luoksarin pysähdyksiä muun reenaamisen loppuun. Soppa juoksenteli kepin kanssa tuossa lähikentällä ja käskin irrottaa kepistä aina kun oli kaukana menossa ja kutsuin. Välillä palkkasin ihan vaan suorista ja pysäytyksiä tehtiin pari sekä maahan että seisomaan, molemmat tosi täpäköitä.

Muutaman viimeviikon aikana Soda on saanut myös lönkötellä pyörän vieressä useampaan otteeseen. Aiempina kesinä on Soda yrittänyt kovasti vetää ja pysähdellä hajujen perään, mutta nyt on alusta asti ravannut kauniisti rinnalla, eikä kertaakaan yrittänyt pysähtyä haistelemaan tai pissille ilman lupaa. Vastaantulevia pyöriä meinaa kytätä, mutta ei syöksähtele ja kyttäämisenkin lopettaa yleensä huomautuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti