keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Neva 9vk

Neva on kotiutunut todella hyvin, nimeä pikkuhiljaa opetellaan ja sisäsiisteyskin edistyy pelottavan hyvin. Linkasta on tullut idoli, Sopan pylly- ja poskivillat on tosi jees ja Dorista pitäis saada kiusata, mutta aina tulee joko turpaan tai touhu katkaistaan ennen kuin pääsee edes alkamaan. Kivet, multa ja sammal on maailman paras keksintö! Autossa joko nuollaan lattioita tai nukutaan. Yksin olemista on kokeiltu pienissä pätkissä sekä lauman kanssa, että ilman ja hyvin sujuu, alkuun kitistään välillä hetki, mutta sitten hiljenee.
Mansikkakarnevaaleilla kiukutti kun ei saanut syödä jokaista roskaa maasta ja joutui tyytymään sylistä katseluun. 1-2 -vuotiaat avioliittoleiriläisten muksut oli kans kivoja, rämisevät nukenrattaat, lentelevät lelut ja tutit kiinnosti kovasti. Sekarotuiseksi on veikattu ehkä noin miljoona kertaa, collieksi kerran ja bordercollieksi ei kertaakaan. Musti&Mirri oli kiva paikka vaikka väsytti, siellä rapsutettiin ja sattui olemaan lauma harjakoiran pentuja aitauksessa kummasteltavina, lihapakastimen alle teki kamalasti mieli ja pihaltakin löytyi Sona-chihuahua, jonka kanssa sovitaan piakkoin treffit parkkisrallien jatkoiksi.
Kaikista huipuin vinkuva koira :>
Nouto-ote hallussa ;)
Eilen tuli ikää täyteen 9vk, eli tarkoitus olisi saada tähän mitat ja jokin seisomakuvan tapainen. Eilen opiskeltiin hieman vanhalle rämisevälle keittiövaa'alle nousua ja saatiin jo etujalat kyytiin. Takatassut ei vielä nousseet, mutta räminästä päätellen keittiössä kovasti tutustuttiin vaakaan läksymeiningillä.. Tänään nousi kaikki jalat kyytiin helposti ja paino saatiin otettua! Viikko sitten oli kuulema ollut muistaakseni n. 4kg.

Paino: 4kg 900g
Säkä: n. 30cm (tarkennan ehkä myöhemmin apuvoimien kanssa)
9vk 1pv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti