keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuvalliset kuulumiset

Linka on ryhtynyt taas varamammaksi, aivan kuten Bellankin aikaan. Yleensähän Linka on aivan oksentamisen partaalla pentuja nähdessään, eikä päästä niitä lähelleen. Nyt se on kuitenkin antautunut puruleluksi ja harvoin komentaa Nevaa. On vaan ja antaa piraijan kiskoa korvasta, hännästä, poskesta, jalasta, kainalosta... mistä vaan. Edes ruokaansa se ei juuri puolusta. Tänä aamuna yllätettiin Neva imemästä Linkan tissiä :D

Sopan kanssa on tehty himppu tokohommia pihalla, eilen kävi Hertta piiiitkästä aikaa rallikaverina ja tänään polkaistiin pyörällä lenkki. Pentua Soppakin sietää ihan hyvin, välillä pitää vähän näpäyttää, mutta yleensä aiheesta. Muutamia kertoja ovat leikkineet vetopelejä, mutta kyllä Soppa taitaa olla turhan tosikko leikkikaveriksi.
Näääin paljon siemeniä jäi kieleen!
Nevakin pääs tänään rallattelemaan sopivan kokoisen toverin kanssa. Hurautettiin Tepon luo huvittelemaan :> Arttukin oli pihassa hetken, mutta sitä Neva ei tainnut edes tajuta. Tikru joutui tyytymään sisällä harmitteluun, mutta eiköhän se pian pääse Linkaa juoksuttamaan!

Neva = ruokaa = ole nopea!
Jos se lähtis läpsimällä..?
Lällälläää lähe jo, lähe jo!
Kovat otteet käyttöön!
Tuus ny ni mä näytän sulle..


Korvien tuuletusta
Hitsi mikä kalkkis, kuka joutaa tekee mitään tommosta??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti