lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tokoilua

Me ollaan nyt yritetty taas treenailla tokoa edes himpun verran. Väkersin kyllä sillon maaliskuussa hienon treenisuunnitelman tämän kuun loppuun ja siihen oli tarkoitus tehdä jatkoa SM-kisoihin asti, mutta eihän me olla sitä juuri vilkaistukaan... Hopsan.

Muutamia tunnareita ollaan tehty vaihtelevalla menestyksellä, samoin seukkaa, liikkeestä istumista ja kaukoja aina ennen ruokaa.

Seuraamisesta on tullut tosi innokasta (mikä on paljon parempi kuin se haahuileva laama...), oikeasti turhankin, mutten siitä ole juuri huomautellut. Soppa edistää, poikittaa ja nojaa välillä melko rajusti ja sitä olen korjannut vasempaan käännöksillä ja täyskäännöksillä vasemman kautta. Pientä ininää ja öninää on alkanut myös irtoamaan, mutta en usko sen päätyvän kokeisiin asti.

Liikkeestä istuminen sekoittuu hirvittävän helposti makuuseen, minkä se teki myös edellisessä kokeessa. Eiköhän sekin parane ihan vaan treenaamalla.

Kaukot Soda tekee ennen ruokaa melkoisen mallikkaasti, pientä tassujen liikkumista on välillä. Muuten treenatessa liikkuu eteen tosi paljon ja nyt olen rumimpia vaihtoja palkannut myös peruuttamisesta. Kaukoissa Soppa paineistuu tosi herkästi jos vaadin liian tarkkoja suorituksia ja haluan sen nyt tekevän töitä ensisijaisesti riemulla ja oikea tekniikka tulee sitten hyvänä bonuksena.

Tänään käytiin treenaamassa tulevien SM:ien kisapaikalla ja Soppa oli ylipätevä! Tehtiin pelkkiä kaukoja ja seukkaa.

Kaukoissa erityisesti seisomasta istumaan ja takaisin seisomaan. Niissä liikkuu kovasti eteen ja palkkasin myös kun teki pienen pompun taaksepäin. Seisomasta makuulle ja takaisin vaihtaa todella nätisti hissinä ja yleensä maasta istumaan nousee myös ihan kivasti. Joskus pomppaa siinäkin eteen. Pitäis vaan tehdä erikseen lähellä tekniikoita välillä.

Seukka oli jälleen yltiöinnokasta ja palkkasin eniten kivoimmista pätkistä. Mielettömästi vasempaan käännöksiä ja välillä pyörittiin paikallaankin useampi kierros vasempaan. Näin Soppa korjas ite parempaan paikkaan mistä palkkasin. Mölinöihin en puuttunut nytkään, ihan pienesti huomautin pahimmista ja treenin loppua kohti hiljeni melkein kokonaan omia aikojaan.

Huomenna on ohjelmassa koirapäivä hallilla, tarkemmin mölliagikisat. Myös möllitokot ois mahdolliset, mutta taitavat mennä päällekkäin keskenään. Näiden jälkeen on vielä mätsäri, mutta siihen me ei osallistuta.

Ajatuksena ois tehdä onnistuneet kontaktit kisanomaisessa tilanteessa, Soppa kun on alkanut juoksemaan niitä todella rumasti läpi ja nyt ois pikkuhiljaa kurinpalautuksen aika. Viime sunnuntaina Varkauden kisoissa meni molemmat radat kontaktipelleilyksi. Ensimmäisen keskeytin A:lle korjauksen jälkeen. Toka rata mentiin ensin puomi läpi, siitä ärähdin. Keinun otti mutta varasti ja sen äsähdyksen jälkeen pysähtyi A:lle hienosti ja saatiin jatkettua rata loppuun. Toivottavasti huomenna tekee paremmin!

Linkakin pääsi tänään huvittelemaan Tikrun kanssa pellolle. Vauhti oli hurja ja ennen hyytymistä ottivat vielä kunnon hammaspainit. Sitten Linka lysähtikin peltoon makaamaan ja osoitti hyvin selvästi että nyt loppui puhti :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti