tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pystipäivä

Sunnuntaina osallistuttiin hallin koirapäivän agimölliin ja saatiin kotiin tuliaisiksi kiva pikkuinen pysti ja ruusuke. Kilpailevien radalla makseissa oli kaksi muuta osallistujaa ja niistä Soppa vei voiton, mutta tuloksiin laskettiin kaikki kilpailevat yhteensä ja tultiin siis vitosella toisiksi.

Radan jälkeen käytiin tekemässä pikainen kontaktitreeni ja voi että se oli pätevä! Ois pitänyt ottaa videolle... Puomille mentiin tuon hypyn kautta mistä radallakin ja tultiin myös takaisin kahden hypyn kautta. Juos täysillä päähän ja pysähtyi just oikein. Ois se ihan jees jos viitsis kisoissa ja mölleissä tehdä samoin.. Keinulle mentiin puomin alla olevasta putkesta ja senkin juos täysiä päähän asti ja antoi pamahtaa ja taas nätisti oikeelle paikalle. Että semmosta.

Iltapäivästä Linkakin ehti rallaamaan Jaron kanssa läheiselle pellolle, ensin piti tosin hakea vauhtia kotiovelta... Haettiin tassukansa sieltä takaisin pellolle ja sitten olikin meno aika hurjaa. Molemmat hyytyi kylläkin melkoisen nopeasti, olivat vissiin painelleet sinne ovelle astetta lujempaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti