sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hups, lipsahti...

Ollaan muutamana päivänä tokoiltu Sopan kanssa rappukäytävässä ja se on ollut aika pätevänä.

Toissapäivänä aloitettiin tekemällä tunnari. Oli täydellinen! Meni reippaasti kapuloille, haisteli ja löyti pian oman ja toi sen varmasti. Ihmettelin että mitäs kummaa ja pakko oli ottaa uudestaan ja yhtä hienosti meni. Sitten vähän seukkaa, kaikki jäävät ja suoria luoksareita ja pari seisomaan pysäytystä. Tosi pätevä Soppa!

Eilen uudestaan tunnareita, ensin meni vähän pelleilyks mutta lopulta teki kaks hienoa. Sitten seukkaa ja kaukoja takapalkalla, tosi jees!

No, tästä riemastuneena pistin viestiä Varkauteen että vieläkö tulevan lauantain kokeeseen mahtuu, ja mahtuuhan sinne.. Että mennään tekemään maksullinen tilannekatsaus :D

Tänään aamusta hallille tekemään vähän tokohommia. Ensin kehäänmenoa ja seukkaa, ne meni yllättävän hyvin. Sitten uudestaan kehäänmenoa, luoksari, kaukot ja hyppynouto. Luoksaria tehtiin pelkkiä suoria pari liikkurin avulla. Tiina huuteli kutsua ja ihan syystä. Ekalla kerralla lähti suoraan syöksymään luokse, palautuksen jälkeen pysyi ihan hyvin. Tätä tehtiin useampi ja kävin välillä palkkaamassa ja sitten kutsuin. Toisesta suunnasta varasti myös ensimmäisen mutta sitten pysyi. Kaukoissa oli vähän epävarman oloinen ja pylly meinas hilata eteenpäin, pitää nyt vaan yrittää hioa tekniikkaa ens viikko. Hyppynouto oli muuten tosi hyvä, mutta piti vähän höllästi suussa ja meinas pudottaa ilman lupaa. Lopuksi vielä ulkona ruutua. Sekin meni yllättävän hyvin, vaikka välillä meinas mennä ihan pelleilyks. Jotenkin ajattelin ettei sillä ois mitään käryä mihin mennä tai mitä tehdä, mutta kyllä sillä joku muistikuva oikeesta paikasta oli. Juoksutin myös muutaman pitkän pallon kanssa.
Eilen Linka pääs vähän Tikrun kanssa rallaamaan pellolle

Nyt vaan pitää koittaa ens lauantaiks saada jotain aikaan tokopuolella.. Muuten ei pitäis olla ihmeellisiä ongelmia, mutta ainahan kehäänmeno, seukka ja ruutu tuottaa harmaita hiuksia.. Saas nähdä.

3 kommenttia:

  1. Oho! :D Teille on siis aktiivinen treeniviikko tulossa tokon saralla.

    VastaaPoista
  2. Sulle onkin tullut uusi koira! Onnea :)

    VastaaPoista
  3. Joo ei sentään vielä! Haaveissa kyllä ;) Tikru on Tiinan koira, sen kenellä oli se mäyrä agileirillä.

    VastaaPoista