sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Agikisat ja Bellervoa

Eilen käytiin Kuopiossa agikisoissa rallattelemassa kolmen radan verran. Saldona 10, 5 ja hylly.


Vikasta radasta ei ole videota, mutta ratapiiros sentään. Soppa sujahti ekan putken ohi oikealta puolelta ja palasi takaisin keppien läpi, siitä hylky. Muuten rata meni ihan kivasti takaa ohjaten, mutta lopussa tuli myös kaks vikaa hyppyä ohi, kun en saanut käännettyä ajoissa.
Perjantaina lähdettiin koirakansan voimalla Bellaa katsomaan uuteen kotiin Montolaan. Se oli kamalan onnellinen kun tultiin, juos Sopan kanssa pihalla ja mateli Linkan höykkyytyksessä. Sisällä Bella sai Linkan haastettua painiin ja sitä jatkui vielä pihalla lähtiessä. Alkuvuodesta Bellervo juoksi ekat juoksunsa ja nyt häämöttää leikkauspöytä edessä, vuodenkin se ehti täyttää keskiviikkona :>
Ensin muistutus kenen on hirmuvalta..







Linka vähän kissaili ennen painiin lämpenemistä
Soppa löysi heti tien lelukopalle, kuinkas muutenkaan
Sai Linkakin osansa uudesta hienosta hammaskalustosta!
Mutta ulkona oli koston paikka

Harvinaista herkkua Sopalta!
Rallia oli senkin edestä
Bella yritti päästä osingoille Sopan hienosta montusta
Alkuviikosta käytiin myös Linkan kanssa pellolla 1v Laku-flättiä moikkaamassa. Laskettiin koirat pellon laidassa irti, mutta Lakulla oli niin riemukas vastaanotto ettei se huomannut ehkes Linkan kaunista hammashymyä, joten Linka tuumasi että hän ei kyllä tuollaisen hunsvotin kanssa lähde mihinkään ja hilppaisi kotiovelle... Käytiin sitten hakemassa Linka sieltä ja uudella yrityksellä onnistui Linkan tehdä Lakulle selväksi, ettei se tarvitse minkään sorttista korvapesua ja painia on ihan turha yrittää.
Huh mitkä sapelit! Ei vissiin korvapesua?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti