lauantai 2. helmikuuta 2013

Agia ja levinnyt tunnari

Kuva on alhaalta ahdas, ainakaan hyppy ja rengas ei olleet noin ylhäällä.

Keskiviikkona käytiin hallilla agittelemassa piiitkän tauon jälkeen. Soppa oli ihan ylivoimaisen pätevä, ei sooloillut omia, ei juossut rimoja päin, pysähtyi kontakteille eikä tehnyt yhtään keppivirhettä. Jei! Kerran tuli okseri alas ja kerran muuri, mutta molemmilla kerroilla pysäytin ja tehtiin uudestaan.


Ja sitten se tunnari.. Sopan varmin liike, ainakin yksi niistä varmimmista. Aina on saanut luottaa että kyllä se tuo sen oikean ja miinuksia on tullut korkeintaan liian pitkästä haistelusta (mikä ei ole kyllä minusta mikään vika).

Olen muiden blogeista levinneistä tunnareista lukiessa ihmetellyt monesti, että miten se voi muka noin vaan levitä? Niin näköjään voi.. Nyt Soppa juoksee pää viidentenä jalkana, nappaa ensimmäisen kapulan mikä nenän eteen sattuu, mällää sitä, ottaa seuraavan, mällää sitäkin ja vielä yhden ja tuo sitten sen viskellen ja mälläillen, yleensä vielä vinoon. Nenää ei muista avata ollenkaan ja vain hyvällä tuurilla tulee oikea kapula.

Ideoita korjaamiseen on useampia ja jos ei mikään toimi niin sitten pitää varmaan rueta naulaamaan vääriä lankkuun, mitä en kyllä periaatesyistä halua tehdä. Tuskin tuosta koirasta pallien mukana aivoja vietiin, että saa kyllä miettiä ihan itse mikä mättää.

Iski melkein inspis!

1 kommentti:

  1. Tunnari on kyllä paha liike. Mäkin pidin sitä ihan varmana kunnes sitten kesällä kokeissa Jeriko alkoikin hapuilla ja pahimmillaan mentiin siihen, että Jeriko nosti oman, tiputti sen, kävi suurin piirtein kaikki väärät läpi ja kasaili niitä ihan uuteen järjestykseen, ja kun hämmennykseltäni lopulta toistin "oma", niin toi oman... :DD Jotenkin se kokeissa paineistuminen teki Jerikolle sitä ja lisäksi olin liiaksi treeneissä aina naksuttanut omasta, kokeessa sitten kävi epävarmaksi kun naksua ei kuulunutkaan... Ongelma sitten korjaantui, kun jätettiin naksu harjoituksistakin pois. :)

    En tiedä millaisia harjoitustapoja olet Sopan varalle miettinyt, mutta pakko silti vinkata, että "Tavoitteena täysi kymppi"-kirjassa on kyllä tosi hyvä neuvo tunnariin, erityisesti kuumuvalle koiralle joka tykkäis napata vaan jonkun. Ainakin yhden kaverin koiralla ollut saman tyyppistä ongelmaa ja lähtenyt sillä hyvin aukeamaan. :)

    VastaaPoista