maanantai 14. tammikuuta 2013

Laumanjatke ja ulkoralleja

Joulun aikoihin meidän laumaan liittyi uusi jäsen, Melissa. Video puhukoon puolestaan myös muiden suhtautumisesta asiaan.
Soda on käynyt muutaman kerran menopeliulkoilemassa saikulta selvittyään. Ensin ajeltiin kaupungin läpi porukoille potkurilla melkoista kyytiä. Vauhtia oli sen verran, että potkurista katkeli kahva ja se jäi sinne korjausta odottamaan. Toisen kerran tehtiin pieni lenkki minisuksilla, mikä olikin sitten jo melkoisen hurjaa menoa... Soppa lähti heti kaasu pohjassa alamäkeen ja jarrut oli erittäin hakusessa. Ylämäkeen veto hävis kokonaan.. Mulle saa kaupata käytettyä kikcsparkkia tai vastaavaa.

Tää kuva on erään lintubongarin viime talvena nappaama, joka salapoliisityön jälkeen sai sen minulle lähetettyä. Tuolloin ei vielä ollut vetoliinaa tai -vyötä, mutta valjaat sentään.
 Rallailtu ollaan tämän vuoden puolella myös jonkin verran. Sopan toimittaessa lumiauran/satelliitin virkaa, kävi Linka juoksuttamassa Tikrua. Jälleen kerran hirmuakka näytti ensin kaapin paikan ja sitten rallattiin.
Myöhemmin Sodan päästyä eroon lisävarusteestaan, lähdettiin juoksuttamaan Joonasta.
Linka oli mielestään hieno rouva ja vastusti umpihangessa rämpimistä latujen sijaan.
Pojan kummasteli moista hienostelua
Lintutornilla Soda halusi kovasti kiivetä ylös kuten aina, mutta tällä kertaa ei tyytynytkään alhaalta kummasteluun.. Huomattiin paimenen kiivenneen ylös vasta viimeisten askelmien kohdalla ja oli muuten tosi kiva roudata sitä jäisiä ja kaltevia, osin lahonneita tikkaita alas.
Laiturintapaisen nokasta innostuivat sitten kilpaa ulvomaan tyhjää... Tiedä sitten siitä älykkyydestä..

1 kommentti:

  1. Soda on niin huippu - vasta kun toista kertaa robotti tönäisee, niin kehtaa väistää :D

    VastaaPoista