keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Puntarilla ja kepitykset

Käytiin tänään pyörähtää klinikalla puntarissa, syksy on vienyt koirilta painoa kun jumppaa on ollut enempi. Edellisen kerran käytiin 3.10 tällaisin lukemin: Soda 16,60 ja Linka 18,60. Sitä ennen käytiin elokuun lopulla ja molemmilla oli ollut paino reilun kilon enemmän.

Nyt on siis Soppa ollut lihotuskuurilla ja Linka vois pysyä noissa lukemissa. Tässä tulos:
Soda 17,50 ja Linka 18,45. Soppa lihottaa vielä kilon tai kaksi, sitten on hyvä.
Tässä Soda 19,5kg painossa kesällä 2011. Ehkä himppu jo liikaa..
Matka jatkui kentälle keppihommiin. Tehtiin taas kuudella kepillä aloituksia. Muutama suora kaukaa ja kovalla vauhdilla, jarrut toimi ja taipui, kun vaan malttoi. Viistot avokulmat jaksaa vaan olla vaikeita, niitä tehtiin eniten. Myös muutama takaaleikkaus suljettuun ja pari jyrkkää lähetystä avokulmaan. Niin ja sitten pari niin, että jätin odottamaan ja menin itse vastaan lopetukseen, mistä annoin luvan kepeille. Ihan jees!

Huomenna osteopaatti, saas nähdä millaisella banaanilla tuo koira on..

2 kommenttia:

  1. Hoikka poika se on tuo velikin :) Rumba on varmaan ikuisella lihotuskuurilla! Tosin nyt kun on ravattu osteopaateilla reilu vuosi, niin alkaa näköjään vaikuttaa kudoksiinkin, että alkaa pikku hiljaa lihat pysymään luiden ympärillä. Nyt ollaan "ennätyspainossa", noin 15,8kg. Olihan se kilon nosto oikea tuskien taival...

    VastaaPoista
  2. Sopalla auttoi kun lisäsin iltapiimän muutamia viikkoja sitten. Rupes kummasti imeytymään sapuska paremmin. Pitää vaan muistaa ettei anna muuta syötävää tuntiin ennen tai jälkeen piimän.

    VastaaPoista