torstai 12. heinäkuuta 2012

EVL-prokkiksen alottelua

Ensin tiistain hakureeneistä. Tuulta saatiin, mutta silti meni vähän hassusti. Ei Soppa silmillä kai pahasti ettiny, mutta oli muuten vaan kujalla. Kerran juos maalimiehen yli ja ponnisti sen selästä oikein vauhtia, eikä tajunnu koko hyyppää joka makas pitkässä heinikossa :D Hopsan.. Kolme ukkoa, kaikki valmiina piiloissa tallaamattomalla alueella.

Tänään käytiin kentällä vähän tokoilee. Ja tuosta otsikosta vielä. Me ei tosiaan olla menossa kuninkuusluokkaan vielä, kerätään varmaan TK3, mutta sihtinä EVL.

Soppa oli aika pätevä. Ensin se esitti kovasti hakattua ja paineistunutta, mutta parin helpon seuruujutun ja hauskan noudon ja naruleluriekun jälkeen oli tosi jees meno.

Ensin tehtiin pitkää seuruuta, ajatuksena saada kontakti aikaan eikä mitään idioottia merkkikyylää.. Oli vähän työn ja tuskan takana, mutta kyllä ne simmut sieltä nous. Sen jälkeen seuras hienosti. Käännökset oli aika makeet, Soppa selkeesti on oppinu käyttää takapäätään.
Sitten tehtiin ensimmäistä kertaa ohjattua noutoa, kerran kumpikin suunta ja hyvinhän se lähti. Ohjasin kädellä merkille ja ensimmäiselle lähetin ihan koiran edestä ja tokalle vähän kauempaa. Kapulat oli kai vähän turhankin leveesti, mutta se tuskin haittaa mitään.

Jääviä tehtiin kaikkia kolmea. Kaikki sais olla nopeempia, mutta nyt olikin lähinnä ajatus käskyjen erottelussa. Seisominen oli varmin, istumista vähän epäröi mutta teki ja makuun sijaan tarjos istumista pariin kertaan.

Vikana tankattiin ruutua. Ensin pari lähetystä niin, että koira oli lähtöpaikalla istumassa ja lähetin puolimatkasta. Hienosti se sihtas keskelle, ite vaan välillä ajotin pysäytyksen liian aikasin. Sit tehtiin ihan lyhyeltä matkalta ruudun hakuja molemmilta sivuilta, takaa ja edestä. Nekin tosi jees. Loppuun vielä ruudusta seuraamaan tuloa, sekin meni ilman ylimääräsiä lenkkejä.
Aiemmin tänään Bella kävi treffaamassa somaa 9vk hollanninpaimenkoirapoikaa Jaroa ("Ahmatti"). Bella väsyi ehkä ensimmäisen kerran sinä aikana kun on mulla ollut.. Ihan jees.



2 kommenttia:

  1. Jaron ilme toisiks ylimmässä kuvassa kertoo paljon :D

    VastaaPoista
  2. Jep :D Mut ootahan kun nuo loputkin kuvat joskus miljoonan vuoden päästä latautuu dropboxii ja näät sen yhden...

    VastaaPoista