sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Agikisoissa Mikkelissä

Viikonloppu meni kakspäiväsissä agikisoissa Mikkelissä.

Eiliset radat oli ylitylsiä M-ratoja, pelkkää suoraa molemmat ja esteet vaan vähän vaihtaneet järjestystä. Molemmilta HYL. Ekalla Soppa juos mm. nuppi edellä rimaan... Toisen radan HYL tulee siis putken väärästä päästä, ei puomilta.



Tänään oli tosi kivoja ratoja ja nolla kävi läheltä.. Viimesiltä esteiltä kuitenkin 10 kun rimat lähti roiskumaan. Vitosella ois irronnut voitto, eikä ainakaan siltä radalta tullut yhdellekään maksille nollaa. Soppa oli siis toinen ja aika alittui -18,89 kun voittajan aika oli -11,30.


Bella oli myös matkassa molempina päivinä ja sitä kävi moni ihastelemassa. Harjoteltiin ratojen laidoilla mm. katsekontaktia ensimmäistä kertaa ja siinä lomassa taisin onnistua ehdollistamaan sen myös kielinaksuun. Häiriötä oli siis todella paljon, mutta niin se vaan hoksas jutun ja tarjos kontaktia hälystä/rähinöistä huolimatta. Tehtiin myös muutamia sivuja, makuita ja seisomisia, nekin hienosti.

Samalla reissulla käytiin geohommissa läheisellä lintutornilla. Kannoin Bellan väljiä vanhoja lautaportaita ylös, missä laskin sen köpöttelemään tornin ylätasanteelle. Sielläkin oli tassun mentävät raot lautojen väleissä, eikä tuo pentu pelännyt yhtään. Oli vaan että ai tämmönen paikka. Jaa. Alas tuli itse rauhallisesti ja häntä komeasti paikoillaan.

Tänään otettiin Tiinan kanssa vielä Sopasta seisotuskuva ratojen jälkeen. Ollaan harjoteltu viimeaikoina kaunista seisomista, kun pian on se Kuopion näyttely. Nyt Soda alkaa näyttää jo koiralta... Ei oo takajalat mahan alla, ristissä ja niin takapainosesti. Vielä kun sais sen ravaamaan kauniisti seuraamisen sijaan.
Ps. Kokeilin tässä videoiden latautumista odotellessa Bellan kanssa 2on2off:ia ensimmäistä kertaa, kissan raapimalautaa käyttämällä. Naksuttelin kielellä ja heti ensimmäisen naksauksen jälkeen rupes tarjoomaan etutassuja nousupäähän. Äkkiä hoksas myös kävellä laudan läpi ja jäädä samaan asentoon alastulolle.. On kyllä fiksu pentu!

2 kommenttia: