tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aamuagia ja ampumista

Aamulla käytiin taas agittelemassa. Nyt Soppa oli ihan erillä tapaa kuulolla kun eilen. Tai siis eilenhän se ei ollut kuulolla.. Ja tänään oli. Kivaa! Koko reeni lyhyessä lyhykäisyydessään löytyy videolta. Yhden riman pudotuksen leikkasin pois, jonka jälkeen nostin korkeutta. Sai Soda vähän syytä hypätä.. Melkoista unitokkuraista hutkimista, mutta ei se oo niin justiin :D

Linkakin oli tekemässä, mutta nyt ei yhtään niin innoissaan kuin eilen. Tai ehkä se oli innoissaan, mutta ei ainakaan kuulolla. Huomenna se lähtee vaan kateutta kehittelemään, eikä saa tehdä yhtään mitään.

Töitten jälkeen käytiin ampumassa syrjemmässä pari paukkua. Tiina jäi pyssyn kanssa matkan varrelle ja ampui ekan kun oltiin kävelty jonkin matkaa eteenpäin. Soda ei tainnut edes päätään käätää paukun suuntaan, korvia himpun. Käännyttiin takasin päin ja Tiina ampui toisen. Soppa vähän terhistäytyi ja tuli hakemaan multa palkan. Kolmannen ampui taas kun oltiin vähän lähempänä. Ensin näytti, ettei reagoi edellistä enempää, mutta sitten rupesi haukkumaan. Sellaista tasaista vahtihaukkua kun ilmottaa erikoisista asioista. Välillä keskeytti ja just kun aattelin, että nyt se tulee palkalle, niin alkoi haukkumaan uudestaan. Ei kyllä äänen suuntaan, vaan tuntui että haukku oli vaan jäänyt päälle, eikä sillä ollut hajuakaan mille louskutti.. Lopulta se sit lopetti ja tajus tulla palkalle. Odotin Sodan paineistuvan ja huutavan ikuisuuden, mutta sepä yllätti! : >

Ideana siis sama kun meidän ovikelloreenissä, eli en reagoi mitenkään kunnes hiljenee ja tulee luokse ottamaan kontaktia. Ovella lähtötilanne oli loputon louskutus, nyt jättää välillä kolmeen haukaukseen.

Ainiin, Soda murisi jo nyt ensimmäistä kertaa Tiinan Tikrulle (uros), eikä se ollut mikään normi pennun komennus vaan just sitä samaa, mitä muillekin uroksille.. Ehkä himpun lievempänä. En ota enää ikinä urosta.

3 kommenttia:

  1. Jos yhtään lohduttaa niin ei ne nartut ole välttämättä yhtään sosiaalisempia, ei R siedä yhtään vieraita koiria jos tulevat iholle, oli ne mitä sukupuolta vaan. Pennuista se on kuitenkin tähän asti tykännyt :)

    VastaaPoista
  2. Joo mutta harva narttu tahallaan tappelua kehittää, häätää vaan pois iholta. Soppa taas tuntuu oikein kehittävän tappelua, yrittää ärsyttää muita niin, että käyvät päälle eikä ite ois muka syyllinen.. Ja jos ei onnistu niin käy päälle syyttä.

    VastaaPoista
  3. Mä taas en enää ikinä ottaisi bc narttua :)

    VastaaPoista