keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Paluu barffiin

Eilen kävin noutamassa Vauhti-Raksun rekalta 20kg lihaa ja luita, että päästään pikkuhiljaa palaamaan barffaukseen. Eilen ja tänään ovat saaneet jo iltapalaksi luita, ja huomenna ois ensimmäinen aamuruoka osittain lihan muodossa. Aion kyllä pitää kaapissa pientä säkkiä nappulaa (Canidae Grain Free) ja antaa sitä silloin tällöin, että on reissatessa tuttua sapuskaa tarjolla.


Soppa on edelleen sairaslomalla, tänään olen kuullut sen yskäisevän kerran tai pari, mutta joskos se pikkuhiljaa lähtis paranemaan.. Sietäis. Nyt on tautia takana 2,5 viikkoa ja reilun kahden viikon päästä la. ois taas ACE:lla reeni tai agikisat Varkaudessa, eli on siinä ja siinä ehditäänkö pitää kahden viikon oireeton aika ennen sitä päivää.. Linka ei onneksi edelleenkään oireile. Mikä siinä on kun toisten koirat on parantuneet päivän tai korkeintaan viikon sairastamisen jälkeen??

Mitään ihmeellistä ei olla tehty. Linka lenkkeilee ja opiskelee sivulle tuloa ja siinä mukana pysymistä sekä kaukoja. Ja joo! Linka oppi myös noutokapulan noston ja käteen antamisen naksuttimen avulla 4-6:lla toistolla! Olin tosin ehkä metrin päässä lattialla istumassa, mutta silti. Soppa opiskelee myös kaukoja ja nyt alkaa näyttää jo aika hyvältä, vaikka liukas lattia vähän hankaloittaa takajalkojen paikalla pysymistä. Lisäksi ollaan tehty jep-käskyä, seuraamista ja jääviä.

Ps. Löysin tämmösen luettavan arvosen tekstin, ja sieltä tämmösen pätkän liittyen koirien koulutukseen:
"Toimit vain kuten sienestäessä eli keräät tuoreet ja herkulliset sienet koriisi ja jätät mädäntyneet metsään. Näin keräämäsi valikoima on paras mahdollinen. Voisit myös tuhlata aikaasi tallomalla mätiä sieniä, mutta silloin tuoreiden kerääminen jäisi paljon vähemmälle."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti