maanantai 6. helmikuuta 2012

Kennelyskä jeejee

Jep, nyt se on myös täällä. Oisko tullut lauantain kisoista.. Sopalta jää väliin nyt ainakin ens lauantain ACE-reeni ja Jyväskylän kisat. Yritä siinä sitten pitää hullu peesee paikallaan ja hengästymättä vähintään kaks viikkoa. Vielä jos Linkakin tuon taudin päättää sairastaa, niin ollaan reeneistä pois vielä rutkasti pidempään. Kivakivakiva!

No, jos ei tän parin viikon jälkeen oo Sopan seuraaminen, kaukot ja kaikki muu rauhallinen tokoilu täydellistä, niin täytyy olla jossain jotain vikaa. Mitäs muuta me tänä aikana tehtäiskään?


6 kommenttia:

  1. Oi voi, teillekin sitten iski. Mä toivon, että me säästyttäis tänä talvena siltä, kun viime talvena oli.. Ehkä pieni agilitytauko ei siinäkään mielessä tee pahaa, jos vaikka epidemiat menis sillä välin ohi... ;)

    VastaaPoista
  2. Toivoa sopii, on kyllä tylsä tauti.. Soppa onneks vaan kähisee välillä ja tuntuu limaa kurkussa jonkin verran olevan. Menis vaan äkkiä ohi!

    VastaaPoista
  3. Kennelyskä on inhottava. Etenkin aktiiviselle hyrräkoiralle... Nimimerkillä kokemusta on, valitettavasti. Mutta nopsaan se menee ohi ja toipilasajan voi käyttää tosiaan täysillä hyödyksi kaikkien pikkutokoilujen hiomiseen. Paranemisia Sodalle!

    t. aina välillä blogianne seurannut :)

    VastaaPoista
  4. Tuota yskää on ainakin eteläisessä Suomessa ihan tosi paljon liikkeellä! Toistaiseksi ollaan koirien kanssa siltä vältytty, vaikka oltiin tammikuussa yksissä kisoissakin, joista ihan tosi moni tuttu koira oli saanut tartunnan :/

    VastaaPoista
  5. Onni teille! Meillä Soppa yskii vieläkin, tautia takana jo yli kaks viikkoa..

    VastaaPoista