maanantai 23. tammikuuta 2012

Soppatykki luustokuvissa

Vietettiin Sodan kanssa viikonloppu Helsingissä Tiinan luona ja ekana iltana löytyi ulkoa niin mehukkaat juoksuaromit, että kyllä taas ripuli lenti.. Onneks meni yön aikana maitohappobakteereilla ohi. Tänään oli joukkoluustokuvaukset Mevetissä. Kuvaajana oli Per Axelson ja Sodalta tsekattiin selkä, olat, polvet sekä lonkat uusittiin (aiempi C/C). Kyynärät ja silmät ois saanu myös, mutta kyynärät on aiemmin kuvattu 0/0 ja silmät tarkistettiin vasta 3/2011.

Selkä oli terve, ekassa kuvassa suunnilleen puolvälissä on kaks nikamaa vastakkain, mutta ei niistä mitään haittaa ole. Ja mahassa näkyy ruokaa :D Kuvat saa klikkailtua isommiksi.

Olat priimaa, samoista kuvista näkyi myös kyynärät ja nekin priimaa.
 
Lonkista sanoi ensin B, sitten hetken katsottuaan vielä että ehkä C. Joku joukkokuvauksessa ollut sanoi käyttäneensä edellisetkin koiransa ja tuttujen koirat Pellellä kuvattavina, ja aina oli ollut myös viralliset tulokset sitä mitä Pelle arvioi. Nyt vaan toivotaan, että edes toinen C nousis B:hen.

Polvet 0/0


Kun vihdoin selvittiin kotiin, oli Linka varsinkin ihan ylionnellinen! Varsinkin Sodan perässä piti juosta ja nuuskia perin pohjin (osasyynä varmaan pissi Sopan kyljessä...). Elukkatohtorissa koirat veteli hirsiä kimpassa pehmeillä pedeillä, Sodan paikka oli keskellä kaikkea ja kannettiin siitä yli toinen sammahtanut peesee, joka pissiä lirautti mukavasti just Sopan kohdalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti