torstai 26. tammikuuta 2012

Paukuttelua

Pyssyn puutteessa käytiin tänään testaamassa, miten reagoi ilmapallojen paukkeeseen. Pelkäsin äänen olevan turhan vaimea, mutta eipäs ollutkaan.. Mentiin tuohon viereiselle Siwalle, jonka eteen jätin Sopan. Tiina odotti takana ja puitiin sotasuunnitelma valmiiksi. Tultiin Sodan kanssa kulmalle niin, ettei se nähnyt Tiinaa joka poksautti ekan pallon. So hyökkäs kulmaa kohti hirmuisella rähinällä niin pitkälle kun hihnaa riitti, lopetti aikansa louskutettuaan ja tuli ottamaan kontaktia, mistä palkka. Kohta toinen pamaus, nyt rähjäs vaan ihan hetken eikä ollenkaan niin voimakkaasti, painui kieriskelemään lumihankeen ja tuli sitten ottamaan kontaktin ja palkan.

Tiinan luona viime vkl
Josko näillä palloilla sitten ehkä kuukauden ajan, kerran tai pari viikossa. Laittelin jo meidän PK-vastaavalle mailia mahdollisesta pyssystä, mutta sitä ei kyllä vielä hetkeen tarvita.

Soda on opiskellut myös kauniisti seisomista. Alkaa hokata että jotenkin se palkka jalkojen asentoon ja kropan suoruuteen liittyy. Eihän me olla tehty kun vasta kaks tai kolme kertaa..

Linka taas aloitti kaukojen vaihtojen tekniikoiden opiskelun. Maasta seisomaan ja istumasta seisomaan namiavulla tekee tosi nätisti. Just sopivalla vireellä. Doris on sabotoinut harjotuksia verottamalla nameja mun selän takana.. Mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti