lauantai 12. maaliskuuta 2016

Linka 7v ja aksaa

Perjantaina käytiin taas ACE:lla. Viikko sitten Neva oli ihan super, tällä kertaa sitten vähän vähemmän super :P Oli taas hyviäkin juttuja, mutta nyt Nevalla piiitkästä aikaa kiehahti ja tuppas keulimaan aika komeesti. Siis teki semmosia juttuja, joita viimeks on tehnyt syksyllä, silloin kun ACE:lla aloitettiin. Jotta näin.


Meidän hupparit/verkkatakit oli vihdoin tulleet! JEEE nyt on ässä hihassa :)

Tänään käytiin tuossa omalla hallilla pikaisesti molempien poikien kans. Oli ihan simppeli U-kuvio. Rengas-kepit-mutkaputki-puomi-hyppy.

Soda teki kerran ympäri ja koska puomi oli niin pähee, niin en uskaltanu enempää sitä ottaa ettei mee hinkkaamiseks :D Takasin päin tultiin putki-puomi-rengas ja se riitti Sodalle.

Kaveri oli palkkaamassa ja Neva teki ensin pari kertaa pelkkää rengasta palkalle. Sitten renkaalta kepeille ja siellä palkka. Sitten koko homma puomille asti missä palkka. Sitten tehtiin pelkkää puomia niin että palkkaaja oli välillä lähempänä ja välillä kauempana, välillä kuppi esillä ja välillä piilossa ja välillä palkkaajasta huolimatta palkkasin itse. Alkuun meinas taas kiehahtaa aika komeesti, mutta kyllä se sitten rupes keskittymään :)

MUTTA SITTEN!

Linka täytti tosiaan tänään 7v! :)

Linka kävi vähän bilettää järvellä Nevalaisen kanssa :)

Ensin kuitenkin rallasivat aamulla kotipihassa, kun naapurin muksu kävi heittelemässä pojille palloja ja rapsimassa Linkaa :)

Aina ehtii parit lumipesut!
Sitten sinne järvelle :)

Linka varsinkin alkaa näyttää taas tosi hyvältä ruokintaremontin jälkeen :)


Ei vuodet paina tassuja :)Niin ja viimeviikolla käytiin hiihtolomalla häiriköimässä kaverin tokotreeneissä. Otettiin pesti ihan kirjaimellisesti :D Jos ei meistä ollut häiriöksi, niin ei mistään.. Hyeenapoika joutui jo jäähylle ennen kuvan ottoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti