sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Nevalainen aksaa

Soda on tässä tämän viikon hölläillyt, kun ilmeisesti hanget repäisi siltä takajalasta yhden kynnen päreiksi. Eihän se muuten vaivaa, mutta jos kuitenkin parantuisi kunnolla ennen seuraavan vkl kisoja. Se ei ole päässyt nyt siis edes omalle hallille treenaamaan, mutta tulevalla viikolla ois tilanne tarkoitus korjata, että edes jotain tulis ennen kisoja tehtyä.

Nevalaisen kanssa on käyty muutamaan kertaan omalla hallilla tekemässä puomia ja keppikulmia, eipä oikeastaan muuta siellä. Perjantaina oli taas ACE:n treenit :)

Kiinnitettiin huomiota ekan hypyn lähtöasentoon, Neva kun on ruennut painumaan lähdössä vähän kasaan. Pitää muistaa jatkossakin pitää huoli tuosta lähdöstä. Ekalle kierrokselle unohdin kameraan manuaalin päälle, mutta kyllä tuosta tummemmastakin onneksi näkee.

Sitten vielä muutama instakuva :)
Lämmöstä nauttimassa :)

Pian takaisin plussakelit!

Räystäältä tippui vesi ja pöntössä alkaa olla kova kuhina :)

Soda kävi moikkaamassa meidän turvapaikanhakijaa, Dorista :)

Väsynyt koulupoika :)

Ps. Tässä olen varovasti pyöritellyt mielessä ajatusta, että pitäisikö tuon Herra Hyeenan kanssa käydä kokeilemassa se yks hypäri joskus Sodan kisareissun yhteydessä.. Ei siis ihan vielä, vappuna aikaisintaan, jos kisaturistina olo sujuu mallikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti