sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Supersuperpätevä Neva!

Perjantaina mulla oli ACE:lla molemmat pojat matkassa. Sodan treenistä rupesin kokoamaan videoo, mutta sitten kahden ekan pätkän jälkeen totesin että antaa olla. Hakattiin taas vähän päätä seinään... Siis paukutteli rimoja/siivekkeitä. Turhauttavaa touhua!

MUTTA NEVA!!! Voi jukra :) Tää oli tosiaan Nevan 19. treenikerta ACE:lla, ja käytännössä kun ACE:lle ekan kerran mentiin, aloitettiin lähes alusta kaikki. Tai joo olihan Neva jotain pientä tehnyt ja kepit alkoi olla ihan hyvällä mallilla, mutta oltiin me keretty saada aikaan kaikenlaista korjailtavaakin.

Ja nyt se on jo näin pätevä! Vielä kun saisin itteni tilanteen tasalle.. :)

Laura käski ilmottaa Nevan hypärille, siis virallisiin kisoihin :O Tuli vähän puskista. Tai siis en mä yhtään epäile etteikö Neva osais, mutta oma tekeminen on vielä melkosta sähläämistä. Ja toisaalta olenhan mä ajatellut, että ihan rauhassa tehdään myös radan ulkopuolelle vire kuntoon. Turha mennä kisaamaan, jos se kiehauttaa ittensä jo ennen radalle pääsyä.. Pitää vaan ottaa se ongelma isommalla vaihteella käsittelyyn. Mutta ei meillä ole kiire minnekään :)

Seuraavalla kerralla aloitetaan kuulema tekemään Nevalle A:ta! Jipii :) Puomi alkaakin olla jo todella hyvällä mallilla. Nyt yritettiin ensimmäistä kertaa ottaa sitä radalla. Kotona treenatessa kuppi on ollut tuossa puomin juurella ja välillä vähän matkan päässä odottamassa. Välillä se on ollut palkkaajalla piilossa, ei siis valmiina paikallaan. Välillä palkka on tullut kuppiin ja välillä olen palkannut itse riippumatta siitä missä kuppi on ollut.

Mutta tässä vihdoin se video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti