lauantai 6. helmikuuta 2016

Pojat aksaamassa

Taas oli molemmat pojat messissä, kuten vielä seuraavallakin viikolla. Toivottavasti saan pian Sodallekin lisää irtopaikkoja :)

Neva meni taas ensin ja Soda heti perään. Nevalle vaikein juttu oli tuo kepeille haku, mutta muuten teki oikein mallikkaasti! Laura jossain välissä sanoi, että kun me lokakuussa aloitettiin ACE:lla, niin tehtiin kolmea estettä, ja nyt jo tämmöistä rataa! (vilkaskaa tuo Nevan soittolista youtubesta). Laura sanoi myös Nevan olevan joissain asioissa taidoissa Sodan edellä, mikä on ihan totta. Tietysti Sodan kanssa on paljon tehty perse edellä puuhun ja pitkä taukokin näkyy.


En muista kirjoittelinko joku kuukausi sitten siitä tänne, faceen vai minne, mutta katsoin Sodan vanhoja (--> 2/2013) treenivideoita ACE:lta ja mietin, että mihin se silloinen taistelumeininki treeneistä on oikein jäänyt. Varsinkin tällä videolla se mun mielestä näkyy hyvin! Sitä samaa kaivattaisiin myös kisaradoilla, taisin jotain edellisten kisojen jälkeen aiheesta kirjoitella.

Edellisissä ACE:n treeneissä Laura sanoikin: "te ootte molemmat vähän semmoisia haaveilijoita"
Nyt tuli puheeksi se, kuinka Nevaa mä en voi yhtään buustata lisää, mutta Soda taas tarvii sen hyvään suoritukseen. Mulla on siis kaksi hyvin erilaista koiraa ohjattavana, vaikka paljon samaakin löytyy.

Tuo alku oli kyllä yhtä pään hakkaamista seinään... Tiedetään mitä treenata :D
Kepeillä Soda tekee kisoissa ihan samaa. Se käy ekalla yrittämällä tsekkaamassa eikä edes yritä aloittaa, ja tokalla vasta tekee. Kun luonnollisesti tartteis tehdä heti sillä ekalla..
Mutta tuolle vikalle kierrokselle saatiin jo jotain tekemisen meininkiä! Totesin taas kerran olevani rapakunnossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti