lauantai 13. helmikuuta 2016

ACE:lla ja rallattelemassa

Eilen oli molemmilla pojilla treenit ACE:lla. Vähän tuntui taas kuin ois ollut ihan kujalla ja meno sen mukaista. Nevan veli Tempo oli myös irtopaikalla meidän treeneissä ja ennen treenejä Neva sai pikkasen juosta Tempon kanssa itseään lämpimäksi. Sodaa en viitsinyt laskea siihen sotaa sytyttämään, mutta Soda sai juosta vuorostaan treenien jälkeen vapaana.

Ekalla kierroksella Neva teki pelkkää rengasta. Keskiviikkona käytiin omalla hallilla tekemässä rengasta ja silloin Neva kolaroi todella komeasti renkaan kanssa ja rupesi väistämään sitä. Sitten yritettiin tokalla kierroksella vähän rataakin rämpeltää.

Sodan kanssa radan treenaaminen tuntui vähän mukavammalta, vaikka ei se kovin sujuvasti mennyt sekään. Saatiin kuitenkin hyvät ohjeet puomia varten, kun Soda on ruennut hiippailemaan alastuloa ja kyyläämään mua. Laura ohjasi sen namien avulla oikealle paikalle ja naksutteli ja pakkosyötti niin kauan, että Soda lakkasi kyyläämästä mua. Sodaa ei siis todellakaan kiinnostanut namit, mutta väärän vireen takia sitä siinä silti syöteltiin. Hassua ettei Sodalla ainakaan vielä ole samaa ongelmaa keinulla ja A:lla, eikä toivottavasti tulekaan.

Tänään käytiin Sodan kanssa hyvä lenkki ihan kahdestaan ja sen jälkeen käytin Linkan ja Nevan rallattelemassa :)

Hei mää löysin sen sun heittämäs lumipallon!!!!


Ja sit taisin syödä sen...

Mut heitäks uuden??Linka hei kato kui mont hammast mul on!!
Hyyyi sun henkes haisee..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti