keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Aksaa ja kuvapläjäys

Me on käyty nyt useampana päivänä hallilla vähän treenailee.

Lauantaina käytiin tekee ihan nopeesti puomia. Neva keksi tarjota alastulolle vähän vaikka mitä, vaikka edellisenä päivänä ACE:lla olikin sujunut hyvin. Se treeni on edellisessä postauksessa videolla. Istumista ja maahanmenoa mm. ja jäi myös seisomaan kokonaan kontaktipinnalle. Lopulta pari onnistunutta ja jätettiin siihen.

Sunnuntaina tehtiin taas pikainen puomitreeni, tällä kertaa molemmat pojat pääs tekemään. Soda on nyt ärsyttävästi hiippaillut puomin alastulolla läpi puskemisen sijaan. Tein sen kanssa vaan pari kertaa, ei jaksanut hinkuttaa. Neva edelleen vähän pelleili ja steppaili kontaktilla, mutta ei enää niin pahasti kuin lauantaina.

Tänään käytiin treenaamassa himppu enemmän. Soda teki ihan vähän radan tapaista, tiputti muutaman riman joista maahan ja uusiks. Takaakiertoja, kun ei tee niitä enää niin nätisti kuin joskus teki. Eniten kuitenkin keppejä eri kulmista, kolme hyppyä oli mukavasti eri kulmilla. Suoraan ja suljetusta Soda teki tosi hyvin, mutta avoin meinas olla vähän hankala, onnistui sekin kuitenkin useamman kerran. Lopuksi Soda kävi pari kertaa puomilla ja siitä putken kautta A. Puomilla taas hiippaili ärsyttävästi, mutta A:n kontaktin otti joka kerta täydellisesti.

Neva teki myös keppejä hyppyjen kautta eri kulmista. Se teki ihan todella hienosti, avokulma meinas olla välillä vähän hankala. Puomia tehtiin myös, ja nyt Neva oli kyllä ihan super! Vain pari kertaa jäi ilman palkkaa. Välillä palkkaaja oli kupin kanssa puomin kontaktin juurella, välillä siirtyi ehkä pari metriä pidemmälle. Välillä niin, että vaikka kuppi oli joko puomin juurella tai kauempana, niin palkan saattoikin saada multa. Nyt tuli mieleen, että oishan voinut tehdä myös kuppi piilossa. Seuraavalla kerralla sitten. Kepeilläkin olin koko ajan pari metriä sivussa koiran rinnalla, vois pitkästä aikaa tehdä myös sitä että meen ohi, jään jälkeen tai teen jotain ihan muuta.

Nevalla oli eilen eka hieroja! Soda kateellisena ramppas ympärillä härväämässä. Kävi mm. lepuuttamassa leukaansa Nevan selässä ja kävi puoliksi siihen selkään makaamaankin. Lopulta istui Nevan pään päälle.. Jostain syystä komensin sen pois :D
Nevalta ei mitään suurempia löytynyt. Niska ja oikealta puolelta lavan seutu vähän jäykemmät, ehkä sen reilun viikon takaisen ACE:lla kyntämisen seurauksena? Lantion seudulla tais myös olla jotain perunapellon tapaista.

Tässä vielä läjä kuvia sunnuntailta!

Linka toimi seuraneitinä treenien yhteydessä kolmeen kertaan :D Ensin käytiin metsässä Ringo-pyrrin kanssa, sitten Rico-mittelin, ja sitten vielä Tikru-aussien. Pistin sekaan taas noita epäonnistuneempia, mutta muuten hauskoja kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti