lauantai 30. tammikuuta 2016

Pojat ACE:lla ja muita puuhia

Mulla oli eilen ACE:lla molemmat pojat mukana ja vielä kahdella seuraavallakin kerralla on myös Sodalle paikka. Nyt oli treeneissä kyllä vielä päällä se sama fiilis kuin viime lauantain kisoissa, olin siis ihan kujalla :D Tuli siellä kuitenkin joku kivakin pätkä. Jospa ens viikolla ois kartturikin ees jotenkin kartalla.

Varsinkin tuo 5 hypyn ohjaaminen ja sitten 10-11 oli hankalia.

Tokalla kiekalla Neva teki pelkkää puomia, alkoi olla aika väsynyt tyyppi :)

Huomatkaa Sodan videolla Lauran hyvinkin osuva kommentti 0:26 "te ootte molemmat vähän semmosia haaveilijoita" :D Oonkin useamman kerran tainnut täällä blogissa kirjottaa siitä, kun Soda on todella suurpiirteinen tekemisissään varsinkin Nevaan verrattuna... :P


Vikalta kierrokselta päästin Sodan lönkyttelemään häkkiin ja ihmettelin, kun se teki vessan nurkalla yhtäkkiä täyskäännöksen ja jäi siihen pyörimään. Ei oikein tiennyt mihin mennä. Tulin perässä, niin Sodan viereisessä häkissä oli koira :D Kyllä se sinne kuitenkin meni kun pyysin, mutta vissiin vähän ahisti.
Känkkis tosikko ei sanonut mitään, mutta esitteli katkottua eturivistöään hyvin reippaasti :DSoda ei hirveämmin välitä muista koirista. Ei se siis päälle käy, mutta se haluaa pitää oman tilansa. On ihan se ja sama onko toinen koira uros vai narttu, jos se tulee liian lähelle tai tuntuu muuten tunkeilevalta.

Soda tykkää kyllä leikkiä sellaisten koirien kanssa, jotka puhuu hyvin koiraa, ei läpsi tassuilla tai hypi päälle. Siis juoksuleikit on kivoja :D Ja ihan muutama koira on sellaisia, joista Soda oikeasti tykkää. Ne taitaakin kaikki olla Sodan kavereita jo pentuajalta, tai ensimmäisiltä vuosilta.

Tää päivä on mennyt aika koirapainotteisesti.

Aloiteltiin testaamalla poikien kans vähän vetohommia. Kickspark-kuume nous jälleen kerran pilviin, oonhan mä sitä himoinnu jo jonkun kuus vai seittämän vuotta. Jospa vielä joskus! Kickbike vois kans olla kiva, niin pääsis kesälläkin. Joku sellainen härveli kuitenkin :)

Sitten käytiin Nevan ja Linkan kanssa kävellen kaupungilla hakemassa muutama pötkö lihoja, kun pakastin on päässyt turhan vajaaksi ja seuraavana perjantaina vasta saan täytettä.
Tyypit pikavisiitillä taivaassa! Kyllä niitä lahjottiinkin siellä kauppiaan toimesta :)

Välipäivitys ruokinnasta! Viimeksi kirjoittelin romaanin verran pohdintaa miten jatketaan, ja suunnitelma tietysti on sen jälkeen elänyt moneen kertaan. Päätin kuitenkin lähteä siihen purnukkarumbaan, eli 50/50 jää ainakin toistaiseksi vielä kokeilematta. Tarkoitus ois saada ruokinta samanlaiseksi kuin silloin 3v sitten, kun koirat oli vielä huippukunnossa kaikin puolin. Eli lihoja vaihdan toisiin, Nutrolin otetaan taas käyttöön ja vitamiinit menee myös uusiksi.

Mutta! Samalla tosiaan kun haettiin eläinkaupasta niitä lihoja, tarttui meidän matkaan myös koirien frisbee :P Tehtiin kotiin palattua pikaiset testit. Linkahan ei mitään nouda, mutta pojat oli innoissaan!

Tuskinpa me tosisaan mitään frisbeetä aletaan treenaamaan, saatikka kisaamaan. Oikeastaan en edes tiedä koko lajista juurikaan mitään, mutta ainakin omaksi iloksi on kiva välillä heitellä!Soda jäi aina matkalle ravistelemaan ja nujuamaan frisbeen kanssa :D
Viikolla kuorin yks päivä perunoita :D

Ja alkuviikosta käytiin kokeilemassa myös tämmöisiä vetohommia. Ainut että jouduin itsekin juoksemaan, että sain Nevan raville asti :D Vähän tuli toppavaatteissa ja kuomissa lämmin, kun en ollut varautunut mihinkään juoksemiseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti