perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ylläriä yllärin perään

Käytiin Nevan kanssa sekä tänään että eilen tekee agihommia. Tai tänään ja tänään, eilinen se taitaa jo olla ja toissapäivä :)

Joka tapauksessa, keskiviikkona Neva teki rimoja niin, että hypyt oli asetettu neliöön. Oli siellä hyppyneliön kulmassa putkikin kaverin koiraa varten. Rimat nostin ensimmäistä kertaa 50cm ja yllättävän hyvin Neva ne piti! Tai siis ihan yhtä hyvin kuin matalammatkin. Sillon kun meinas kiehahtaa niin roiskui, mutta kun vireen sai pidettyä aisoissa niin kesti myös rimat. Pari kertaa kokeilin hyppy-putki-hyppy kuvioo, ja se meinas tehdä rimojen osalta tooodella tiukkaa alkuun, mutta kyllä senkin malttoi lopulta tehdä tosi nätisti :)

Sitten tehtiin keppejä niin, että ensimmäistä kertaa yritin varovasti kiriä Nevan ohi kepeillä. Mutta eipäs se päästänyt mua! Kiihdytti vaan ja ekalla toistolla jätti kesken kun maltti petti. Seuraavilla toistoilla pysyi kepeillä loppuun asti, mutta aloitti mölinän. Ilmeisesti sen mölinän avulla sai ittensä kestämään niillä kepeillä. Ohi en kuitenkaan uskaltanut mennä kun pelkäsin ettei kestä sitä, mutta kiritin kyllä ihan kivasti :) Tätä treeniä ei taas oo videolla....

Tänään (tai siis eilen) käytiin Tiinan ja Tikrun kans vähän taas treenaamassa hallissa. Tästä treenistä kokosin videon.

Ensin Neva teki piiitkästä aikaa rengasta, mikä sujui yllättävän hyvin. Yhdessä kohtaa yritti muutamaan kertaan tulla ali, mutta luopui siitä aika nopeasti. :)

Sitten kepeille. Alkuun kiritin taas kevyesti, mutta sitten tehtiin eläinkoe! Mähän en ole siis ollut yhtään ainutta kertaa keppien "väärällä" puolella missään treenivaiheessa ja oon ollut varma, että siitä kehkeytyy vielä tooodella iso ongelma. Nyt otin vielä kaks kärpästä yhdellä iskulla, koska Nevan on niin vaikea lähteä suorittamaan mun oikealta puolelta. Siis yhdellä rysäyksellä takaaleikkaus keppien väärälle puolelle. Ensimmäisellä yrityksellä jätti kesken, sitten tehtiin yhdet kepit tuttuun tyyliin tosin niin että jättäydyin jälkeen ja sitten kokeiltiin uudestaan. Ja sehän teki ilman mitään ongelmaa! Kokeilin vielä vähän tiukentaa keppien aloituskulmaa, mitä sitäkään en ole kertaakaan tehnyt. Siis lopputulemana kolminkertainen onnistunut eläinkoe! Jipiii :)

Viimeisenä tehtiin vielä puomia, josta taitaa ihan oikeasti tulla ongelma kuten muistakin kontakteista. Neva pelkää korkeita paikkoja ja arkailee selvästi tuota matalaksi laskettua puomia, koska notkuu ja pitää tosi pahaa ääntä. Nyt tehtiin puomia tuolla tavalla toista kertaa ja kyllä se oli jo huikeesti parempi kuin viimeksi! Silti tästä tulee vielä pitkä projekti, vaikka kiirehän meillä ei ole. Jos ensi kesänä päästäisiin kisaamaan? Tai edes ensivuonna. Tällä kertaa tuettiin puomia pöydällä ja lankunpätkällä, mutta kyllä se edelleen notkui ja nitis melkoisesti. Videolla on myös pätkä Nevan kauhunhetkistä puomilla. Tehtiin lähinnä tuota alastulon kontaktiasentoa, kun viimeksi Nevan mielestä koko puomi oli aivan järkyttävän kamala juttu.

Videolla on ensin rengasta 1:38 asti, jonka jälkeen keppejä ja eläinkokeet. Sitten vielä kohdasta 2:49 puomia ja aivan videon lopulla Neva lähtee ihan itse menemään koko puomia, joten sitten mentiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti