maanantai 15. kesäkuuta 2015

Agihommissa

Tänään käytiin taas poikien kanssa pikaiseen hallin takana hommissa. Soda teki tosi hienosti keppejä ja rimatkin pysyi nätisti ylhäälä muutamaa rapsahdusta vaille, mutta tietysti kamera ei lähtenytkään kuvaamaan... BLAAH. Mutta kyllä kun Soda loppua kohti alkoi hyytymään, niin rupes rimatkin ropisemaan herkemmin ja keppien aloitukseen tulemaan virheitä. Sodallekin tekis varmasti hyvää vaikka pyörän rinnalla juokseminen edes kerran tai pari viikkoon.

Nevan treenit sain kuvattua sentään :)

Ensin hyppyjä, niissä ei ollut muuta ajatusta kuin rimojen pysyminen. Paljon ne alkuun ropiskin, mutta sitten rupes keskittymään. Nyt oli rimat 45, niitä ois kans alettava taas nostamaan. Kohdassa 0:28 näkyy miten vaikee Nevalle tuo "väärä" puoli sivulla on.

Mun mielestä Neva hyppää selkeesti nätimmin kuin Soda, mutta jos joku hyppytekniikasta yhtään mitään ymmärtää, niin kertokaas mielipidettä! Soda ponnistaa aika kaukaa ja hyppää semmosia pitkiä laakahyppyjä, mutta tuo Nevan tyyli näyttää ihan kivalta?

Keppejä Neva teki taas aika mallikkaasti. Parin toiston jälkeen rupes kiirehtimään ja harppomaan alkua, yhden sellaisen viban taisin videolle jättää. Nuo virheet näkyi seuraavilla onnistuneilla toistoilla selkeesti vauhdin hiipumisena, mutta kyllä noista kepeistä tulee varmasti ihan supernopeat! Ei haittaa yhtään, että nyt malttaa keskittyä. Kerran sähläsin kepit myös itse kun hetken katsoin, että ois harpponut alun. Se on tuossa kohdassa 2:31 ja siinä näkee myös samalla, että Nevakin alkaa suorittaa ihan nätisti vaikka jäänkin taakse. Ihan viimeinen toisto tehtiin hypyn kautta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti