sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Parturia ja agihommia

Perjantaina Stiina tuli parturoimaan Sodan piiitkästä aikaa. Tässä kuvia siitä hommasta :P

Turkki oli aivan karmeassa kunnossa! Hapsotti joka suuntaan ja varsinkin korvien taustat, nivuset, pyllyvillat ja häntä huopui kunnon takuiksi.

Aika rumasti Soda näissä seisoo, mutta johtuu varmaan osittain ahtaasta kuvauspaikasta.


Nyt on siisti poju ja varmaan kevyempi olokin niitä helteitä ootellessa :)

Karvaa lähti ihan kiitettävästi :D

Mika Hänninen nappas joku aika sitten tämmöisen laumapotretin :D Soda tuijotti joka kuvassa tiiviisti kameraa, Linka huitoi käpälillä hyttysiä ja ravisteli päätä ja Neva nyki joko sais hyökätä pallon kimppuun :P

Sitten meidän agihommista!

Tässä taas parina päivänä on käyty hallin takana tekemässä agia ja ihan koko kolmen koplalla!

Linkalla on ollut superhauskaa ja se on yllättänyt osaamalla kepit (joita ei ole pariin vuoteen tehnyt) ja rimojakaan ei puottanut yhtään.

Sodakin on tehnyt aika täsmällisesti keppejä ja silläkin rimat melko hyvin pysyneet. Lähinnä sitten roiskuu kun ei jaksa enää keskittyä tai muuten väsyy.

Neva on taas yllättänyt keppien nopealla edistymisellä. Tänään tehtiin keppejä kahden hypyn kautta, joista keppejä edeltävä hyppy vielä takaakiertona ja siitä kepeille niin, että olen ollut väärällä puolella. Uskaltaisin väittää, että Neva osaa kepit! Hienosäätöä tietysti täytyy vielä tehdä paaaaljon.. Kovasta vauhdista ei aina taivu (välillä kyllä jarruttaa hyvin) ja keppikulmia ei myöskään vielä juuri lainkaan tehty, mutta vaikuttais että aika hienosti silti keppien alkua hakee. Ja paljonpaljon muutakin tekemistä keppitreenissä on, mutta jos kepit on radalla helpolla paikalla, niin uskaltaisin lähteä kokeilemaan.

Hyppyjä tehtiin myös rimat 50 ja tosi nätisti piti rimat, muutaman kerran rupes kuumumaan ja sitten puotti riman, mutta niin kauan kun vire pysyy sopivana niin pysyy myös rimat.

Tänään treenien jälkeen käytiin vielä Linkan, kaverin ja kaverin koiran kanssa rannassa hallin vieressä ja niillä oli kyllä aika hulvaton meno, varsinkin hiekkamontulla polkua takaisin kävellessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti