sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pika-agit

Käytiin tänään SM-kisoista motivoituneina extempore vähän agittelemassa hallin takana olleilla esteillä. Taas jätin treenit kuvaamatta vaikka kamera olikin mukana, ois ehkä kannattanut kuvata..

Sodan kanssa neuvoteltiin vaihteeks rimoista ja keppien alotuksesta. Oli muka taas niin hirvee kiire, ettei alkuun meinannut millään malttaa. Mutta eipä siitä sen enempää.

Nevalainen se vasta sitten yllättikin! Nevankin kanssa joutui alkuun vähän neuvottelemaan keskittymisestä ja vireestä, mutta sitten tehtiin nättejä takaakiertoja niin että rimat pysyi. Sitten keskityttiin keppeihin ja Neva teki tosi nätisti vaikka jättäydyin vähän jälkeen ja pari kertaa kokeilin mennä hieman ohikin. Tähän asti Neva on lähtenyt kepeille istumasta, mutta nyt tehtiin lennosta lähtöjä ja osa avokulmasta. Hienosti se haki ensimmäisen välin, vaikka aina ei ihan taipunutkaan. Kokeilin suhinajarrua ja sen kyllä kuunteli tosi nätisti! Viimeisenä vielä lähetin takaakiertoon hypylle mistä suoraan kepeille, ja sehän meni! Eli ensimmäistä kertaa esteen kautta kepeille :)

Kyllä siitä vaan tulee pätevä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti