lauantai 13. kesäkuuta 2015

Juoksuhommia ja muuta puuhaa

Mistähän sitä alkais.. Agihommista?

Tänään seurasin kotikatsomosta livestreamin kautta agilityn SM-joukkuekisaa ja kylläpä nous motivaatio! Siellä oli kisaamassa paljon tyyppejä, joiden kanssa ollaan muutama vuosi sitten yhdessä tuskailtu ykkösten rataantutustumisissa ja ratojen laidoilla kerta toisensa perään sitä, kun niitä nollia ei vaan irtoo.. Näköjään niitä joskus silti irtoo, jos SM-karkeloihin pääsee mukaan :) Nyt pitäis vaan voittaa lotossa, että päästäis mekin tarpeeks usein kunnon valmennukseen. Ja varsinkin sinne kisaamaan paljon ja usein! Taitaa Sodalla olla vielä vuos tai pari aikaa kisata :)

Käytiin to. ProPerrolla agitreeneissä Nevan kanssa. Treenit ei kyllä todellakaan menneet mitenkään hohdokkaasti (okei, Neva ei oo enää kiinnostunut ympärillä olevista häiriöistä), mutta nyt ainakin tiedetään mitä treenataan kotona! Poispäinkäännöt ei millään tahtoneet mennä jakeluun, edes paikallaan namilla imuttamalla, mutta siinä onkin nyt sitten työsarkaa. Kotona olkkarissa tehtiin sitä seuraavana päivänä jakkaran ympäri, ja malttoi keskittyä ja tais jopa tajuta jutun! Samalla kuitenkin huomasin taas kerran, ettei Neva toimi mun oikeella puolella. Rupesin siis listaamaan vähän juttuja, mitä nyt Nevan kanssa kotona ja tuossa hallilla voidaan puuhastella ainakin alkuun.

- Poispäinkäännöt
- Viski (toinen ongelmakohta treeneissä)
- Vastakäännös
- Mun oikealla puolella työskentely (ihan vaikka seukkaa väärällä puolen)
- Kepit
- Kontaktit
- Rimoja ylöspäin (nyt 45cm)

Ja sitten tuo Nevan kunto.. Jos oon minä rapakunnossa, niin täytyy kyllä sanoa että Neva on vielä enemmän :D Ainakin se hyytyy mua ennen juoksulenkillä (okei, vetovermeissä), mikä meinaa jo aika paljon. Me ei tosiaan tehdä mitään pitkiä lenkkejä (vielä), mutta silti. Neva ei myöskään vedä kovaa, vaan ihan kevyesti, niin että veto juuri tuntuu. Ei Neva ikinä metsälenkeillä tai toisten koirien kanssa rallatessa hyydy, mutta mutta.

Lihaskuntoa siis ohjelmaan noiden muiden treenien lisäksi.

Oon taas saanu muuten huomata miten surkea tuo mun juoksuvyö on. Sodan kanssa en voi sitä käyttää ollenkaan kun vetää niin kovaa, Nevan kanssa se menee juuri ja juuri. Vyö ei pysy paikoillaan vaan nousee ylöspäin, niin että veto käy aika ikävästi selkään, eikä siinä kyllä ole myöskään taskuja. Pitäis hankkia varmaan joku taskullinen versio, missä ois jalkaremmit pitämässä vyön paikoillaan.


Yhtä hyeenaa vähän väsytti vielä aamulla, kun avasin livestreamin. Ei tuo matamikaan kyllä kovin virkulta näytä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti