tiistai 27. elokuuta 2013

Neva 15vk ja muutto

Edellisellä viikolla ei Nevasta joudettu mittoja ottaa, eli nyt on aiempiin mittoihin aikaa pari viikkoa. Tänään käytiin tohtorissa ottamassa toka rokotus, eikä pentu huomannut piikkiä ollenkaan. Mentiin kävellen ja pentu taisi olla ensimmäistä kertaa kaupungilla jalkaisin liikenteessä. Joka paikka ois pitänyt tutkia ja kaikkien ohikulkijoiden kädet nuolla, mutta namit vei voiton :> Painoa on nyt 9,15kg ja korkeutta taitaa olla tasan 40cm.

Neva on opiskellut samoja tuttuja juttuja miinustettuna tasapainoilu ja muutamiin juttuihin olen ruvennut lisäämään käskysanoja. Tänään aloiteltiin myös paikallaan odottamista istuen, vaikka sitä onkin tehty aiemmin ruualla ja kulkulupaa odotellessa. Noutoa on pitämisen lisäksi harjoiteltu myös nostamisen muodossa, mikä näyttää olevan huomattavasti hankalampaa.

Leikkimäänkin Neva on päässyt useamman koirakaverin kanssa ja kuvia on läjäpäin, mutten edes viitsi yrittää ladata niitä blogiin, ainakaan vielä. Niitä voi silti käydä katselemassa elukkagalleriassa. Me on nimittäin muutettu ja uudessa osoitteessa ei netti monesti tahdo pelittää.. Tai voihan se vika olla koneessakin, mutta hidasta on! Nyt koirilla on oma mökki ja piha vahdittavinaan ja ovatkin jo keksineet louskuttamisen jalon taidon, tai ainakin Neva on.. (ehheh.)

Lisäys: Kuvat.
Pitikö tän olla jotenkin älykäskin rotu?
Mää oon hurrrja lohikäärme!
Alaksämullehä?
Pimu opetti Nevan juomaan pullosta :>

1 kommentti:

  1. Sehän kasvaa vauhdilla! Almur 17vk painoi 8,7kg. Korkeudesta ei tietoa ;)

    VastaaPoista