tiistai 13. elokuuta 2013

Neva 13vk + isojen agit

Tänään tuli viikkoja täyteen 13.


Paino: n. 7,5kg (sylipunnituksella)
Säkä: n. 39cm (mittauskaverin kanssa)


Neva on harjoitellut edelleen ilman käskysanoja katsekontaktia ja kaukojen vaihtoja, sekä lärpäkkeellä tasapainoilua. Myös akselin ympäri pyörimistä on tehty muutamia kertoja jumppana. Uutena on tehty sivulle tuloa ja tänään aloitettiin noutokapulan pitämistä.


Hienosti hallitsee jo hissinä nousemisen ja laskemisen :)
Edellisessä postauksessa olikin jo juttua Nevan uudesta mopsi-kaverista ja eilen käytiin kylässä "puudelikerhossa". Lilo olikin jo ennestään tuttu, mutta lisäksi siellä oli myös Lilon sisko Elli ja niiden täti Ilsku. Ellistä ja Ilskusta Neva ei välittänyt juurikaan. Elli pelkäsi ja murisi piiloistaan ja Ilsku taas seuraili viileästi sivusta. Neva löysi kivan vinkuvan siililelun, jolla leikki hyvän tovin itsekseen Lilon seuraillessa vierestä. Lopulta Neva rupesi härnäämään Liloa heittelemällä siiliä ihan lähelle ja mulkoili oikein ilkikurisesti, kunnes Lilo yritti sen viedä ja sitten olikin hirviö irti... Neva joutui jäähdyttelemään päätään ja lelun otin kokonaan pois.

Lilo seuraili aikansa sivusta, kunnes erehtyi suden suuhun..
Eilen Soda ja Linka pääs myös pitkästä aikaa agihommiin kotitokojen lisäksi.

Tein Sodan kanssa viidellä hypyllä pyöritystä, jossa oli kolme hyppyä suorassa linjassa pitkähköillä esteväleillä ja kaksi niiden rinnalla, toinen poikittain. Ohjasin itse käytännössä paikaltaan ja hienosti Soppa irtosi ja kuunteli myös takaakierrot ja välistävedot pitkästä matkasta. Rimat oli 25-60cm, suurin osa vielä vinossa, että joutui oikeesti keskittymään hyppyihin. Yllättävän hyvin pysyi, välillä kuumuessa joutui huomauttamaan, mutta ei montaa kertaa.

Linkalla olikin sitten oikein hupiagia kerrakseen! Typy oli nimittäin melkoisen vitsikkäällä päällä ja sitä näytti naurattavan kovasti. Jani ohjasi Linkan ja se tekikin hienosti töitä, mutta välillä odottamaan jätettäessä saattoi ampua paikaltaan täyttä vauhtia johonkin ihan ihmeelliseen suuntaan. Kerran painui hiekkakasojen taakse suohon ja palasi ehkä minuutin tai parin päästä hymy korvissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti