sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sodan kisat ja Nevat treenit ACE:lla

Perjantaina oli ACE:lla Nevan treenit ja lauantaina ajeltiin sinne uudestaan, tällä kertaa kisaamaan Sodan kanssa. Nevakin oli mukana turistina harjoittelemassa kisapaikalla hengausta, ja suoriutui kyllä aika mallikkaasti alun levottomuuden jälkeen! :)

Neva oli taas superpätevänä treeneissä ja tällä kertaa tehtiin vähän lyhyempää pätkää. Niin ja Timo oli tuuraamassa Lauraa.

Sodakin oli kisoissa aika pätevänä ja jäi kyllä hyvä maku, vaikka nollia ei tehtykään. Kolme ekaa rataa oli hyllyjä ja viimeinen 5.

Videot latasin näytille ekalta ja vikalta radalta.

Ekalla radalla Soda puotti kaks ekaa rimaa, mistä sille äsähdin, sitten pysyi rimat, mutta hyllytettiin tuonne vikalle putkelle.

Toka rata meni kontaktien hinkkaamiseksi. Puomi tehtiin kolmeen kertaan, joista keskimmäisellä Soda putos sieltä, mutta alla ollut putki pelasti. A tehtiin myös kahdesti. Muuten radalla oli kyllä tosi kivoja pätkiä ja tälläkin Soda teki kepit hienosti.

Kolmannella hyllytettiin ensin taas perinteisesti väärään päähän putkeen ja sitten uusittiin vielä A ja keppien aloitukseenkin tuli virhe. Muuten sekin oikein hyvä rata.

Ja tässä sitten se vika vitonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti